18+ only 0.-
Ами всъщност и аз ги харесвам, дори им имам единият от албумите. Е, не мога да кажа че ще седна да ги слушам нон-стоп цял ден, но имат доста приятни песни. (но sexy в никакъв случай)Matrim wrote:И брат ми ги харесва.Morwen wrote:Охо, Ланис, the Corrs, знаех си че все някой някъде освен мен трябва да ги харесва:Р
Touch & Go са много правилен избор и освен тази песен имаха и други супер яки парчета.
Кажи ми че се бъзикаш за Freek?!?!? Едва ли има някоя песен в цялата музикална история която да ми е по противно. А иначе той има някои наиситна sexy парчета от преди десет години - Faith, Freedom, etc. Новият му албум обаче сигурно ще го върне към старат слава, поне от това, което чух когато беше при Optah.armageddon wrote:Прочее, като си говорим за секси песни, защо никъде не виждам предложения за Джордж Майкъл? То това Outside, Freeek, особено Fastlove ...
"Който ни освободи, той ще ни зароби" - Васил Левски
Живот на високи обороти
Живот на високи обороти
- armageddon
- Forsaken
Е добре де, съгласем съм, ама се сетих в последния момент и за клипа към бозата, който май не беше зле.Samail wrote:Кажи ми че се бъзикаш за Freek?!?!? Едва ли има някоя песен в цялата музикална история която да ми е по противно. А иначе той има някои наиситна sexy парчета от преди десет години - Faith, Freedom, etc. Новият му албум обаче сигурно ще го върне към старат слава, поне от това, което чух когато беше при Optah.armageddon wrote:Прочее, като си говорим за секси песни, защо никъде не виждам предложения за Джордж Майкъл? То това Outside, Freeek, особено Fastlove ...
Колкото до новия албум - а дано.
Впрочем, се сетих за едно супер яко парче, което ми се прислуша и беше много секси на времето, повече дори от Sex Bomb според мен, а именно - Mousse T. - Horny
Ами не съм забелязала. Като се замисля, по-скоро Shape of my heart ми напомня за Колелото и, по-точно, донякъде за Матрим. Ама само донякъде...Между другото, текстът на A Thousand Years е много подхождящ на Колелото, не мислите ли?
А що се касае до релевантността на песните към темата... хайде сега, де!!! Знам, че ще се повторя (то да де беше само за втори път) с това, ама просто си го търсите - въпрос на гледна точка

Юда, егоист, луда и wow-холик 

Ако става дума за музика към Колелото, аз винаги съм смятал че "Уморени крила" на Дони и Момчил е най-подходящата песен
- и други подобни на нея.

"Който ни освободи, той ще ни зароби" - Васил Левски
Живот на високи обороти
Живот на високи обороти
- Jaar
- Mistborn
На мен текстът на A Thousand Years ми напомня за Ранд, или по-точно за цялата история на Дракона с всичките му прерождения.
А за Shape of My Heart и Мат съм сигласен напълно. Досега, обаче, не ги бях свързвал.
А за Shape of My Heart и Мат съм сигласен напълно. Досега, обаче, не ги бях свързвал.
But there never seems to be enough time
To do the things you want to do
Once you find them
To do the things you want to do
Once you find them
- HeavenWarrior
- Scholar
- Night Voice
- Smallfolk
- armageddon
- Forsaken
Хмм, не бих казал, специално на мен тази песен е на път да мине в листата с непоносими песни, ппросто щото като съм на кеф да слушам Manowar ми идва малко ни в клин ни в ръкав след песните на военна тематика.HeavenWarrior wrote:Manowar - Pleasure Slave
Сторми, нядявам се че се бъзикаш, Антик са в общи линии ужасни и все още се чудя защо ги държа като цяло на харда. Лично на мен не ми действат никак erotic. Ама всеки със предпочитанията си все пак. Иначе коя беше тази песен на Maya? Ако е онази, към клипа на която едни мацки се сваляха с едино младо капитанче със интерсни наклонности, гласувам със 2 ръце и едно ухо.Stormbringer wrote:Ами Антик?
Song instead of a kiss - Alannah Myles
Total eclipse of the heart - Bonnie Taylor
Kiss the rain - Billie Myers
Carrie - Europe
Cry to me - Salomon Burke
Unchained melody - Gareth Gates
Nothing at all - Santana
Maria Maria - Santana
You make me feel - Bonfire
Edit: Тука още една песничка имам, която ми допадна доста повече от нормалното:) Не знам дали точно ще се впише в останалия фон, но...
Beauty has come - Kotipelto
Нещо страхотно е, добре, че беше Клио да ме светне, че има и такива благинки:ррр
Total eclipse of the heart - Bonnie Taylor
Kiss the rain - Billie Myers
Carrie - Europe
Cry to me - Salomon Burke
Unchained melody - Gareth Gates
Nothing at all - Santana
Maria Maria - Santana
You make me feel - Bonfire
Edit: Тука още една песничка имам, която ми допадна доста повече от нормалното:) Не знам дали точно ще се впише в останалия фон, но...
Beauty has come - Kotipelto
Нещо страхотно е, добре, че беше Клио да ме светне, че има и такива благинки:ррр
Ако падна, искам да знам, че съм скочила, а не, че някой ме е бутнал...
armageddon wrote:Сторми, нядявам се че се бъзикаш, Антик са в общи линии ужасни и все още се чудя защо ги държа като цяло на харда. Лично на мен не ми действат никак erotic. Ама всеки със предпочитанията си все пак. Иначе коя беше тази песен на Maya? Ако е онази, към клипа на която едни мацки се сваляха с едино младо капитанче със интерсни наклонности, гласувам със 2 ръце и едно ухо.
Ами не знам... може да е било моментно заблуждение:)
колкото до Мая - ами това е песента където тя постоянно си сменя тоалетите... текста е нещо като:
my love is like wow
my sex is like wow
my body's like wow
my ass is like wow...
нещо такова...