Весел поздрав от Шайхири!

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Sun Dec 23, 2007 9:26 pm

Еми ние също имаме ексклузивно инфо под формата на честна дума от добър приятел, което доказва, че на Алекс Султанов му пречи единствено собствената му физиология, за да се държи като Шайхири И наживо. Иначе много му се иска. :lol:

Калин може да те познава отпреди Шайхири, но не се е чукал няколко месеца с тебе. Мнението му НЕ е чак толкова меродавно следователно. :lol:

И сега ако обичаш недей да се хабиш да обясняваш на света колко от истинския Алекс Султанов си показал на Морви, щото току виж си отвратил и бесния си логореещ защитник, който се биеше в гърдите в една съседна тема колко почтен човек си и колко си честен и искрен с приятелките си.
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sun Dec 23, 2007 9:28 pm

ЛАЛАЛАЛАЛАЛАЛАЛАЛАЛАЛАЛАЛАЛАЛАЛАЛАЛА!!! :neutral: :neutral: :neutral:
And you can't dance with a devil on your back...

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Sun Dec 23, 2007 9:42 pm

Пак ше се заключваме, усещам :mrgreen: ВЪПРЕКИ добрите ни модераторски намерения...
This is it. Ground zero.

Алекс Султанов

Post by Алекс Султанов » Sun Dec 23, 2007 9:46 pm

Moridin wrote:Определено на първото (единственият ми пункт на останало самочувствие ;р) и бтв този пост за пореден път само доказва тезата ми :mrgreen: менторизмът ти ме оставя неизменно ухилен.

Разбира се има я възможността ти и Калин толкова да си вярвате, че чак да наричате същото нещо с друго име :P
:mrgreen: Не се връзвай, Мор. :heart: Просто не се познаваме и не сме общували извън ШД контекста. Досега. Ако Шайхири толкова ти харесва (все пак го изтърпя цяла година :wink: ), можеш и занапред да го виждаш в мен. Нищо против, след като веднъж съм си "изпълнил дълга" да изясня нещата. :)

Само не се вкарвайте в нерви с Калин, защото е напълно излишно.

Амели, недей да тревожиш Роланд. Свободна си да вярваш в каквото искаш, колкото и да не се познаваме. Не намесвай имена, става кофти за хората. В замяна мога да отговоря на всеки твой въпрос на по бира.

Важи за всички. :)

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Sun Dec 23, 2007 9:52 pm

Алекс Султанов wrote: Амели, недей да тревожиш Роланд. Свободна си да вярваш в каквото искаш, колкото и да не се познаваме. Не намесвай имена, става кофти за хората. В замяна мога да отговоря на всеки твой въпрос на по бира.

Важи за всички. :)
Въпроси нямам, кристално ясен си ми и ако не пишеше откровени лъжи и нелепости по форумите, нямаше изобщо да се занимавам с тебе.

Oui. Je suis garbage.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Sun Dec 23, 2007 9:55 pm

Изроде, карахме цели ДВЕ партита заедно, едното в изцяло ТВОЙ контекст, и ти пак ;р
This is it. Ground zero.

Алекс Султанов

Post by Алекс Султанов » Sun Dec 23, 2007 9:58 pm

8-ми декември? :lol: И какво толкова направих там? Току виж си ме изловил сега...

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Sun Dec 23, 2007 9:59 pm

Ми не показа нищо неочаквано за мен, всеки случай
This is it. Ground zero.

Алекс Султанов

Post by Алекс Султанов » Sun Dec 23, 2007 10:17 pm

Добре, ВИНОВЕН ли съм, че оная мацка от втори курс тръгна да ме сваля? Даже й убягвах половината вечер! И наистина какво съм виновен, когато после се оказа, че е стриптийз танцьорка and all?! И изобщо...

ОК. :idea: Отказвам се. "Това е последният пост на Алекс Султанов от друго име освен на сътворения около ника Шайхири вече "легендарен образ". Заслужаваше си да пробвам да се измъкна, но вече няма особен смисъл, а и потенциалът на оригиналния образ явно е неизчерпаем. Винаги има необсъдени теми, вкл. аналният секс. Ще стигнем и до нея."

Ако искаш, вече заключи темата и ми затрий фалшивия (Султанов) ник. Само ме е яд за тия 90 поста дето си изгубих от посткаунта. :roll:

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Sun Dec 23, 2007 10:19 pm

Ахахахахахха :mrgreen:

Не, не, действай си там :)
This is it. Ground zero.

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Sun Dec 23, 2007 10:25 pm

Пич, тва твойто дори шизофрения не е. Бахти, поне с нещо да бяха различни тея образи, да е интересно. Пък то... :lol: :lol: :lol:

Oui. Je suis garbage.

Skywalker
Warmage

Post by Skywalker » Sun Dec 23, 2007 10:32 pm

Алекс Султанов wrote:Добре, ВИНОВЕН ли съм, че оная мацка от втори курс тръгна да ме сваля? Даже й убягвах половината вечер! И наистина какво съм виновен, когато после се оказа, че е стриптийз танцьорка and all?! И изобщо...

ОК. :idea: Отказвам се. "Това е последният пост на Алекс Султанов от друго име освен на сътворения около ника Шайхири вече "легендарен образ". Заслужаваше си да пробвам да се измъкна, но вече няма особен смисъл, а и потенциалът на оригиналния образ явно е неизчерпаем. Винаги има необсъдени теми, вкл. аналният секс. Ще стигнем и до нея."

Ако искаш, вече заключи темата и ми затрий фалшивия (Султанов) ник. Само ме е яд за тия 90 поста дето си изгубих от посткаунта. :roll:
Edin priatel hode6e 4 meseca s prostitutka bez da znae!!!

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sun Dec 23, 2007 10:46 pm

И не е само той, Ефо. :? Жените не натрапват подобна информация, за да спестят излишни терзания на мъжа. Можеш ли да ги съдиш? Компаньонките, пък - за разлика от останалите жени - си имат и добра причина за това. Неслучайно са сред най-уважаваните от мен женски професии (не се кефя на жиголота).

...Е така вече друго си казва. 8-) Чувствам се отново вкъщи.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Sun Dec 23, 2007 10:54 pm

Друго си е да си честен към себе си, а? :lol:

Oui. Je suis garbage.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Sun Dec 23, 2007 10:54 pm

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ see what you've donе, паплач форумна! ;р
This is it. Ground zero.