Guild Wars - The War, The Guild, The Spam!

Всичко, което ви вълнува около голфа, бингото и стрип-покера...

Moderator: AlDim

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Mon Dec 10, 2007 1:59 pm

Аз имам нужда от солидна помощ за encripted battle plans куестовете на чаровете. Проблемът е, че ако не успеем да направим куеста той си заминава от куест лога и трябва да обикалям да ми падне пак план. Пък те рядко падат.

Купих очила на некромансърката ми, много са яки, толкова красива :) стана, нищо общо с некромансърите като идея ;).

Успях да хвана уикенда и ползвах към 10 локпикс. За съжаление единственото, което не продадох на мерчанда е един dragon spire staff или нещо такова, който е цикламен със златен дракон на главата :) на стафа. Красив е, inspiration magic 10.

Вчера с Ники си нямахме друга работа та венкуишнахме Дракар Лейк в норнските земи. Баси, тая зона имаше над 450 лоши и ние бяхме на 60% ДП от рано, добре че имам още кенди кейнс и падаха медчета та малко закрепвахме работата. Хубавото - 1 венкуишната зона с много честове, 4,6к пари ни даде накрая за постижението и дава точки към Master of the North титлата. Смятам :) да повторим в Джага Морейн или някоя от околните норнски.

:mrgreen:
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Dec 13, 2007 7:15 pm

Ohaa добра наградка за хендбуука ;)

http://www.admedicine-bg.com/tempa/gw5/gw104.jpg

Бе предвид, че гилдията почти я няма да играе, освен с мене трудно се съберем повече :(

стената на плача :cry:
http://www.admedicine-bg.com/tempa/gw5/gw105.jpg
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Кикаха
E'lir

Post by Кикаха » Thu Dec 13, 2007 7:20 pm

Вече и мене ме няма да светя.Преместих се. :oops:

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Thu Dec 13, 2007 7:50 pm

Кикаха wrote:Вече и мене ме няма да светя.Преместих се. :oops:
Къде си сега? :)

Кикаха
E'lir

Post by Кикаха » Fri Dec 14, 2007 11:49 am

Ъмм...Някаква гилдия,не и помня името честно да ти кажа. :) Но алианса ни има бая луксон фекшън. 8-)

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Dec 20, 2007 10:03 am

Мняя, неам време тия дни, разцъквам един месмер го дръпнах набързо до 20лвл, то живо спам еле де, са само малко пари да паднат.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Dec 21, 2007 3:46 pm

Баси вчер избичких 13 бона за 3 часа. Поне ше се гъзаря са с драконовите ръкавички за 50р нейде :) Големи... неголеми яки са.

Иначе гилдията хич я нема вече а? Не че насъщно де, за пве ориентиран играч като мене ма се пак си беше фън :roll:

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Fri Dec 21, 2007 4:01 pm

Ако искаш ела при нас, ние сме предимно ПвП играчи, ама и ПвЕ цъкаме от време на време.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Dec 21, 2007 4:12 pm

Е аднати сте ми в френдлиста повечето, така или иначе съм си лама за пвп, а лесно мога се джойнвам ;) Макар че кат превърти човек сичко некак тегаво.

Yan
Site Admin

Post by Yan » Fri Dec 21, 2007 5:29 pm

Xellos wrote:Баси вчер избичких 13 бона за 3 часа. Поне ше се гъзаря са с драконовите ръкавички за 50р нейде :) Големи... неголеми яки са.

Иначе гилдията хич я нема вече а? Не че насъщно де, за пве ориентиран играч като мене ма се пак си беше фън :roll:
Всъщност само снощи не сме играли с Гибли. Иначе вечер от около 21 сме на линия и житкаме в Канта.
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Fri Dec 21, 2007 5:35 pm

Ако стигнете Gyala Hatchery мисията на луксонците, моля ви обаждайте се, трудна е за сам монк :(, а много искам да я мина (Коцето се мотае!!!).
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Dec 21, 2007 5:36 pm

Да бе аз я засекох по нощите рейнджърката :) Може не съм гледал времето на последна визита верно. Ма и аз след 9-10 цикла.
Ма трееше да легам вече, пък и пазара уморява ;) Довечера ше поцикла сигурно с месмера, че тествам до колко фасткастинга върши работа за сметка на файър дмг.

AAAAAAAAAAA колко яко са сменили градовете с зимна темааа ;) :mrgreen:

http://www.admedicine-bg.com/tempa/gw5/gw279.jpg
http://www.admedicine-bg.com/tempa/gw5/gw280.jpg
http://www.admedicine-bg.com/tempa/gw5/gw281.jpg
http://www.admedicine-bg.com/tempa/gw5/gw282.jpg

thunder
Forsaken

Post by thunder » Fri Dec 21, 2007 8:02 pm

Elayne wrote:Ако стигнете Gyala Hatchery мисията на луксонците, моля ви обаждайте се, трудна е за сам монк :(, а много искам да я мина (Коцето се мотае!!!).
сори :)

Puzzle Quest е виновен за всички беди! Освен за Рол и за Джордж Буш, разбира се
Scalpel. Sponge. Magic Wand!

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Sat Dec 22, 2007 1:15 am

Ех потръгна ни ГвГ-то, много съм доволна, ако и да съм тотален нубзор :). И хора нови дойдоха и живна гилдийката и в алианс влязохме, изобщо хубаво. :)

Никич, пусни скрийншот като си купиш ръкавелите.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sat Dec 22, 2007 12:14 pm

Е на горните съм с тех :)