Nanny Diaries - по коментарите тук
Гледано напоследък, Part IV
Moderator: Moridin
The Dark is Rising - не мислех, че е толкова бозаво, а то се оказа толкова, че и още отгоре...
реших да го погледна. Не беше лош, но не ме впечатли с нищо чак толкова...
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
- BaYa
- Forsaken
Де да имаше хапчета за подобряване на чувството за хумор!!!Morwen wrote:Айде стига генерализации, може за тоя да не е уцелил, но като цяло съм на обратното мнение
А, за жалост, Никола не се обади!
ДЕЛ, аз пак - ти си гледай филма пък после кажи.
От вчера, когато успях най-после да го гледам, Googbye Bafana ми е от любимите филми. Не че става нещо специално във филма; освен 28-те години които Мандела е прекарал в затвор.
Актьорската игра също много ми хареса. Но си става дума за Ралф Файнс, Денис Хайсбърт и Дайан Крюгер.
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Гледах един корейски филм - Secret Sunshine, който се оказа доста тежък. На кратко - наскоро овдовяла млада жена заминава с малкото си детенце да живее в провинцията, където е роден съпругът й. Там обаче се случва поредната трагедия за нея и ... в общи линии филмът представя как младата жена се бори с болката и постепенно полудява... наистина доста тежък филм. 
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Stick to writing smileys and exclamation marks. Eastern Promises e поредната убер претенциозна чекия, в която трябва да има ПАТОС(ТМ) и МОРАЛНО ПОСЛАНИЕ(ТМ)...Ако ти допада тематиката гледай Human trafficking, сигурно е пет пъти по-добър.BaYa wrote:Ти пък, Валери, се хващаш!!DELgado wrote:Eastern Promises тъкмо си го свалих на ДВД и мислех тия дни да го видя ама като ти чета мнението явно не си заслужава много.![]()
Белким не познаваш Никола. И не знаеш, че за хубавите (наистина добри) филми няма вкус!!
И Дайън Крюгер какво аджеба прави в едно изречение с Файнс и Хейсбърт и думтие "актьорска игра" мисля, че само ти си знаеш.
Гледам The Heartbreak Kid, първият един час е наистина забавен
. "Fuck me like a black guy, Eddy!".
Две други филмчета тези дни:
1. I now pronounce you Chuck and Larry - не чак толкова тъпа комедия с Адам Сандлър в, която имаше доста прилични гей простотии и Ричард Чембърлейн, който беше председател на общинския съвет, които съди нашите, че се представят за гей-двойка, без да са такава...И смазващия лаф: "When you go to prison, your ass will be busier than a test bench in a toilet plunger factory!"
2. War MNOGO. TYP.
Две други филмчета тези дни:
1. I now pronounce you Chuck and Larry - не чак толкова тъпа комедия с Адам Сандлър в, която имаше доста прилични гей простотии и Ричард Чембърлейн, който беше председател на общинския съвет, които съди нашите, че се представят за гей-двойка, без да са такава...И смазващия лаф: "When you go to prison, your ass will be busier than a test bench in a toilet plunger factory!"
2. War MNOGO. TYP.
Freedom Writers - страхотен филм. Хилари Суонк е преподавателка на ученици от малцинствата. Знам че е тривиално и показвано в доста други филми (имаше един с Мишел Пфайфър такъв) но просто е направено по-толкова добър и въздействащ начин че направо ти отвява главата. Историите на децата са толкова брутални и ти докарват една буца в гърлото. Честно си признявам че на няколко пъти почти щях да се разплача.
А сравнението с Холокста бяха доста разкисващи и те. Успяли са да напипат точната нишка от емоции които да се опитат да пресъздадат. Единствения недостатък на филма е че е може би с 15-тина минути по-дълъг от необходимото. Препоръчвам горещо да си гледа. Особено ако сте в малко по-меланхолично настроение. И на по-чуствителните определено ще им трябват носни кърпички.
Филмът ми въздейства толкова много че даже потърсих книгата в Амазон и мисля да си я купя: The Freedom Writers Diary.
Филмът ми въздейства толкова много че даже потърсих книгата в Амазон и мисля да си я купя: The Freedom Writers Diary.
I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!
- Bat Garo Still Rots
- Moderator
Гледах The Invasion. Първият един час беше интересен, докато съвсем не стана ясно накъде отива работата и хепиенда стана очевиден. Тоя филм в голяма степен сме го гледали вече...тва зара и хора-зомбита и т.н... Идеята с глобалния мир, който настана беше сносна, ама това си беше бекграунд. Иначе готин психо елемент с това на чия страна е закона и т.н. Никол Кидман е много хубава и добра
Даниел Крейг се моташе нещо...колкото да скалъпят фемили идеята и да има някъв мъж...Иначе Кидман определено е най-добрия стрелец сред психоаналитиците 
едит: Ваклия плашиш ме като чета напоследък тия емо постове, честно!
едит: Хартбрейк-а точно първият един час му е силата и според мен
После стана бозаво...а и мацката малко странно шифтна пърсъналити докато пътуваха в колата 
едит: Ваклия плашиш ме като чета напоследък тия емо постове, честно!
едит: Хартбрейк-а точно първият един час му е силата и според мен
DIABLO 3: AND THE HEAVENS SHALL TREMBLE
-
Алекс Султанов
Има ли екшън и ефекти?Bat Garo Still Rots wrote:Гледах The Invasion. Първият един час беше интересен, докато съвсем не стана ясно накъде отива работата и хепиенда стана очевиден. Тоя филм в голяма степен сме го гледали вече...тва зара и хора-зомбита и т.н... Идеята с глобалния мир, който настана беше сносна, ама това си беше бекграунд. Иначе готин психо елемент с това на чия страна е закона и т.н. Никол Кидман е много хубава и добраДаниел Крейг се моташе нещо...колкото да скалъпят фемили идеята и да има някъв мъж...Иначе Кидман определено е най-добрия стрелец сред психоаналитиците
- Bat Garo Still Rots
- Moderator
- Bat Garo Still Rots
- Moderator
Джони не прощава
Особено ако си виетнамец/афганистанец/руснак/в скоро време и бирманец (така ли се наричат?)
Краят на януари излиза, да видим при нас кога. Ще се лее кръв и ще се търкалят глави, това е ясно!
- You never really told us your name...
- Jhon!
Иначе по темата, за да не стане много офтопик, днес нищо не съм гледал
Краят на януари излиза, да видим при нас кога. Ще се лее кръв и ще се търкалят глави, това е ясно!
- You never really told us your name...
- Jhon!
Иначе по темата, за да не стане много офтопик, днес нищо не съм гледал
DIABLO 3: AND THE HEAVENS SHALL TREMBLE
- Bat Garo Still Rots
- Moderator