На кино с компания :)
Ами, аз се чух с приятелката ми, която сподели, че няма да празнува, защото не са им давали заплати от 3 месеца вече О_О...
Така че ще дойда на киното и съответно пред касите в 19:30ч. Съжалявам за малката лудница дето направих тук ^^, ама нали трябваше и вие да знаете.
Така че ще дойда на киното и съответно пред касите в 19:30ч. Съжалявам за малката лудница дето направих тук ^^, ама нали трябваше и вие да знаете.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Само да кажа, че при такава честота на прожекциите ще има спокойно билети и вечерта. Така че Рол може да не се разкарва специално, ако прецени - или пък хора да се включват и в последния момент.
Филмът не е излишно дълъг (окастрили са го зле, бтв
), така че после пак ше има време за петъчна забава. 
И аз така, към 19:15 ше седна горе на по чорба-две.Аз ще съм към 19.00 в Мола, разхождайки се из Пикадили и книжарницата.
Филмът не е излишно дълъг (окастрили са го зле, бтв

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Roland wrote:Ок, да видим кво се случва за Компаса, утре (петък), от 20:15:
аз
сестра ми
Емо
Шайхири
Минувача
Валери
Рандъм
Морви
Пенчев
Тънди
Дима
Никола
Дафи
Коруин
Неясни:
Пъгсли
Чакам поправки и добавки, защото мисля да се купуват тоя път билети предварително
And you can't dance with a devil on your back...
Едно навременно предупреждение.Филмът "Златният Компас" по кината у нас
Author: Darth Sparhawk
Date: 14.12.2007
Филмът по романа на Филип Пулман "Златният Компас" вече официално излиза по кината в България, след като се въртя една седмица предпремиерно. Историята на филма е около малко момиче на име Лира, което трябва да разбере кой отвлича деца в нейния свят и за какво.
Макар рекламната кампания на филма да подсказваше, че той е подобен на "Хрониките на Нарния" и "Властелинът на Пръстените", ние считаме за редно да предупредим феновете, че самият Пулман мрази Нарния и нарича "Властелина"... инфантилен.
Сами преценете дали да гледате екранизация по романа на такъв човек.
Преценявам в момента.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Въпросът е принципен, Валери. Замисли се и ти, прецени сам.
Блазем ви, приятно гледане. Не спойлите после много, че некой другата седмица ше се уреди да ходим чак. 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Петя и аз ще ходим да гледаме тази вечер в 19.15 Омагьосана в Мола, ако някой е пропуснал и има желание да се джойне, там ще сме към 7.
*Missing someone isn`t about how long it`s been since you´ve seen them last or amount of time since you last talked. It`s about that very moment when you`re doing something and you wish that they were right there with you*