Чакай, де. Нека си кажа приказката както требе в Старлайтър... пък после ще поспорим.Pugsley wrote:Точно анимето за съжаление беше доста тъпо
Изминалата 2007-ма във филми
- tigermaster
- Elder God
На мен пък ми хареса ПЪК.Moridin wrote:И аз него имам предвид, покъртително е...tigermaster wrote:
Moridin, kalein вероятно говори за анимето. Което е страхотно, макар че не знам доколко има общо с книгите, понеже съм чел само първата.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Мда, не беше много злеtigermaster wrote:На мен пък ми хареса ПЪК.Moridin wrote:И аз него имам предвид, покъртително е...tigermaster wrote:
Moridin, kalein вероятно говори за анимето. Което е страхотно, макар че не знам доколко има общо с книгите, понеже съм чел само първата.

След няколко упражнения за разтягане взимам бърз душ и отивам във видеотеката, където връщам две касети взети под наем в понеделник - "Тя в мъжкия изправителен център" и "Двойно тяло", но всъщност пренаемам касетата с филма "Двойно тяло", защото искам тази вечер да го гледам още веднъж, въпреки че едва ли ще имам време да онанирам при сцената с умъртвяването на една жена с бормашина, тъй като в седем и половина имам среща с Кортни в "Кафе Люксембург".
- tigermaster
- Elder God
Проблемът ви е, че го сравнявате с книгите. Аз имам предимството да не съм ги чел. Естествено, не бих казал и че разбирам от аниме, обаче анимацията беше страшно красива, битките, доколкото ги имаше, бяха много хубави, историята си беше наред и изобщо като за първи опит на режисьора си е добро. Е, има още доста, докато стигне нивото на "Принцеса Мононоке"(шедьовър!!!), но е правилно.
Света аз цял обходих
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
- tigermaster
- Elder God
Единият ще да е "Spirited Away", предполагам, който ще гледам в скоро време, а другият кой е?Roland wrote:Миязаки има поне два филма, които слагат Мононокето в малкия си джоб. Иначе ше го гледам и аз най-сетне Землеморията скоро...
Света аз цял обходих
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
- BaYa
- Forsaken
А ти премислял ли си си обноските в последните 5 години?!?Muad_Dib wrote:Бая, въобще доближавала ли си кино тази и последните 5 години?;)
[...]

Ама поне каза нещо де.

ПП: Имам още филми за добавяне, но в моемнта мозъкът ми е на автопилот. След Нова Година пак.
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
- Gunslinger
- Warmage
Някой каза ли American Gangster?
http://blogofidiots.wordpress.com/
http://tvseriesbg.com/
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'
X-Men Deadly Genesis е Decimation Tie In
http://tvseriesbg.com/
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'
X-Men Deadly Genesis е Decimation Tie In