Честит Първи Сняг, мили хора!

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Post Reply
Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Tue Nov 20, 2007 1:44 pm

На 75 не знам, но на 80-тина ще се е вдетинил и ще смята, че това е дейност само за по-големите. :lol: То не е само физическа дейност.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Tue Nov 20, 2007 3:31 pm

Xellos wrote:Хех, аз май държа рекорда от лето господне 98мо до ся, с две специалности и прекъсвания...
Пфу... аматьори... :plez: Не че е за хвалене де... :)
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Nov 20, 2007 3:41 pm

Roamer wrote:
Xellos wrote:Хех, аз май държа рекорда от лето господне 98мо до ся, с две специалности и прекъсвания...
Пфу... аматьори... :plez: Не че е за хвалене де... :)
E аре са, мене ме забавиха повече от година с казармаа иначе ехее. трети път щех да стигна до 3ти курс. Ма немаше как трееше се изкарват паре, не че задочното е некво учене.
Но пък не се сещам за по трудоемък начин ако си там заради колежките основно.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Sat Dec 15, 2007 3:12 pm

Абе само на мен ли последните два дни ми е толкова студено, че дори на напълно надуто парно и под юрган пак ми е студен?!

Ужасен кучи студ :(.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Sat Dec 15, 2007 4:54 pm

При всички е така. :cry: Ама аз се изхитрих да си взема кучето при мен на кревата и то действа като малка печица. :wink: :mrgreen:

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sat Dec 15, 2007 5:23 pm

Земи и котката за повече площ, моя ми топли рамото основно, че там му е спота.

Пф както цяла седмица не бех излазвал почти от кревата изпод вата юргана и хавлията, днеска навън направо ми спря дъха ;( И колата естествено не запали. Искам си Пролеееет, 25 градуса навън и лек ветрец. Цветчетата дет с ронят са опция вече. :oops:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Sat Dec 15, 2007 5:24 pm

Земи си адаша в кревата да ти мърка и стига рива! :twisted:
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sun Dec 16, 2007 3:19 am

Много ставаме, пък и той си има режим, който мене не ме кефи в ранните часове да мяца за храна. Как ли пък ше го зеем, тука е жега и с минимално парно откак турихме дограмата луксозната. :mrgreen:

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Sun Dec 16, 2007 11:48 am

А вчера във Варна валя дъжд... Ебахти! :evil:

Уук.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sun Dec 16, 2007 12:03 pm

Разгеле навънка изглежда че е зима :mrgreen: Отивам да газя снежни човеци ;р

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Sun Dec 16, 2007 12:38 pm

Ааааааааааа!!!!! Искаааааа!!!!!

Уук.

Skywalker
Warmage

Post by Skywalker » Sun Dec 16, 2007 2:22 pm

deba snega deba!

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Sun Dec 16, 2007 3:40 pm

Колата все едно на ски съм я сложил. Особено извън София, тук към селото на наште е ужас . :twisted:

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Sun Dec 16, 2007 3:44 pm

Мразим студ и сняг (освен ако не карам ски)... Сега парното ми бичи на 4 и пак замръзвам, може и да ме тресе болест някаква...
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sun Dec 16, 2007 4:42 pm

Elayne wrote:Мразим студ и сняг (освен ако не карам ски)... Сега парното ми бичи на 4 и пак замръзвам, може и да ме тресе болест някаква...
Трее ти некой да те топли :) Ненам при мене явно си е изолирано яко стените и парното си е на 2 и не свисти изобщо, ем до преди ден се мотах с температура тука. Шанс! :mrgreen: :oops: