"Тъмните му материи I" - Златният компас
А може би трябва лееко да намалите спама?
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
Е, аз бързам да кажа, че не съм напълно разочарован от филма.
Актьорската игра, по моето скромно мнение, беше на високо ниво, но уви сценарият беше Ерагонски
Много съм недоволен от "обясненията" във филма-просто не мога да си представя как щях да разбера нещо, ако не бях чел книгите. Сюжетните обрати бяха представени много мъгляво, практически липсваха обясненията защо персонажите са на даденото място в даденото време. Ситуацията, която максимално ме издразни, беше следната:
Надявам се, че ако има втори филм, то той ще си заслужава...
Актьорската игра, по моето скромно мнение, беше на високо ниво, но уви сценарият беше Ерагонски

- Spoiler: show
Надявам се, че ако има втори филм, то той ще си заслужава...
- Gunslinger
- Warmage
Мен ми хареса макар да не беше кой знае какво!Тва когато на
http://blogofidiots.wordpress.com/
http://tvseriesbg.com/
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'
X-Men Deadly Genesis е Decimation Tie In
http://tvseriesbg.com/
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'
X-Men Deadly Genesis е Decimation Tie In
Са се чуда първо да прецапам книгите тия дни ли, или да гледам първо филма
май филма ше се зяпа първо че са си дебелшки ма тегаво така с тия отзиви. 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Аз пък смятам, че е по-добре първо да прочете книгата и чак тогава да гледа филма-тогава неяснотите и празните места в "Златният компас" ще бъдат по-поносимиDELgado wrote:Книжките се прочитат с невероятна скорост. Просто са супер приятно написани и се взимат на един дъх. Не им се плаши от обема.Но май е по-добре да гледаш филма първо. Така има доста по-голям шанс да ти хареса поне мъничко.

Може и да е така, но според мен само ще се дразниш защо не са го направили като хората. Все пак целта на създателите на филма едва ли е била да те накарат да си купиш книгата и да я прочетеш за да да ти се изяснят нещата. То по-добре тогава направо да си прочетеш книгите и въобще да не се занимаваш с екранизацията. 

Е първо ше му фърля едно око на филма, домързя ме вчера да почна книгите, пък се пак нема да търся дълбокия смисъл
Тамън докато чета ше си ги визуализирам по-добре героите 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”