Гледано напоследък, Part IV
Moderator: Moridin
- Bat Garo Still Rots
- Moderator
Мушнах Американски пай 6
Яко голи мацки и пийнье
Дори нямаше някво послание тип: Да превъзмогнем Х за да бъдем с У и т.н. бози. И за разлика от предишната част, този път имаше адски много голи мацки
Имаше и руска рулетка с капсула от конска сперма. Най-добрият от последните три пая 

DIABLO 3: AND THE HEAVENS SHALL TREMBLE
току що ме отказа от филма с последната част 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Развращавате вие младеща ей ;р Че и пари им искате 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- Bat Garo Still Rots
- Moderator
http://arenabg.com/details.php?id=2bf01 ... 55dd2ff0c3
На вашето внимание: ТОВА е филмът, който ме размаза през 2007 година и от Арената са го пуснали двдрип. Умолявам всеки, който има наченки на някакъв добър вкус да си го пусне, просто е задължителен.
Става въпрос за Животът на Другите. [/quote]
На вашето внимание: ТОВА е филмът, който ме размаза през 2007 година и от Арената са го пуснали двдрип. Умолявам всеки, който има наченки на някакъв добър вкус да си го пусне, просто е задължителен.
Става въпрос за Животът на Другите. [/quote]