Beowulf
- RRSunknown
- Elder God
- RRSunknown
- Elder God
- JaimeLannister
- Forsaken
гледах го , хубав беше , макар че имам няколко забележки
1 много бяха вдървени тея хорица
2 Сърцето на дракона беше голямо , колкото човешко
3 Абе кралете не се ли научиха , че ако се сношават с ш**аното чудовище , ще си спестят много проблеми от рода на гадни изроди , които всъщност им се падат деца и ги искат мъртви .
Иначе филма имаше добро аудио , на места графиката беше добра и края беше добре замислен . Общо - взето беше малко повече отколкото очаквах . Оценка : 6,5 / 10
1 много бяха вдървени тея хорица
2 Сърцето на дракона беше голямо , колкото човешко
3 Абе кралете не се ли научиха , че ако се сношават с ш**аното чудовище , ще си спестят много проблеми от рода на гадни изроди , които всъщност им се падат деца и ги искат мъртви .
Иначе филма имаше добро аудио , на места графиката беше добра и края беше добре замислен . Общо - взето беше малко повече отколкото очаквах . Оценка : 6,5 / 10
Last edited by Stoly on Fri Jan 18, 2008 8:40 pm, edited 1 time in total.
поправих го , сорка ако някой се е самоубил заради грубия ми езикMuad_Dib wrote:Пропускай такъв език по-добре, тук не е teenproblem.net че свободно да се псува.че ако не ебат шибаното чудовище
Надявам се някой админ да обърне внимание.
Иначе мнението ти за филма се препокрива горе-долу с генералното тук.
това за самоубийстовото не беше с цял да те затапя . Приемам забележки на драго сърце , тъй като чрез тях стават по - добър и накрая благодарение на тях ще завладея света .Muad_Dib wrote:Без да ставаш ненужно язвителен, просто тук наистина не е форума на Опел България:(. И не ми се обиждай на забележката, никой не обича псуване.
Извод : правете ми забележки , че да завладея света