Beowulf
Кво означава никой не го бил харесал?
Само Рол мръхти и то за спорта.
Не можеш да кажеш на черното бяло. "Беоулф" е добър и важен филм. С много правилна история и тренд-дефинираща визия.
Гибли, Ян
Не се стеснявайте да си казвате мнението занапред, моля. Ако не ви се занимава да го защитавате, аз с радост ще го правя за вас.
Когато съвпада с моето, разбира се, какъвто обикновено е случаят.
Не можеш да кажеш на черното бяло. "Беоулф" е добър и важен филм. С много правилна история и тренд-дефинираща визия.
Гибли, Ян
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Аз пък в тоя ред на мисли винаги съм обичал думата "хипотенуза", иначе за филма доста мога да изпиша, ма си е хабене, еле пък да споря и обсъждам после. Единствения сигурен факт е, че тоя дет е правил ефектите по Анджелина ги е наслагвал с 1 ръка 
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
- BaYa
- Forsaken
И аз съм от леееко заинтересованите и още негледали го. Поне не целият. Но май ще го оправя туй тази неделя; на матине за половин цена, разбира се!!
А и май съм от командата на Рол и тоя път. Аман от гръмогласни квалификации на леееко забележими филми; дори едвам забележими.
Мисля че разбирам перфектно (може и да греша) защо е допаднал на Ром, ДЕЛ или Гибли. Даже ако не познаваш, или не помниш много историята е още по-епична и впечатляваща. Но край, само толова.
За мен и това не е поизветряло, защото в последните 8 месеца съм гледала 3 различни Беоулф-а, без този, и ме хваща истеричен кикот като го чуя това име.
А и, доколото успях да гледам, не видях нищо страхотно впечатляващо, в ефекти и т.н. (спартанците бяха къде по-жестоки
) Само се сещам за реалният вид на Рай Уинстън (с моите най-големи уважения) и прихвам. 
А и май съм от командата на Рол и тоя път. Аман от гръмогласни квалификации на леееко забележими филми; дори едвам забележими.
Мисля че разбирам перфектно (може и да греша) защо е допаднал на Ром, ДЕЛ или Гибли. Даже ако не познаваш, или не помниш много историята е още по-епична и впечатляваща. Но край, само толова.
За мен и това не е поизветряло, защото в последните 8 месеца съм гледала 3 различни Беоулф-а, без този, и ме хваща истеричен кикот като го чуя това име.
А и, доколото успях да гледам, не видях нищо страхотно впечатляващо, в ефекти и т.н. (спартанците бяха къде по-жестоки
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
- RRSunknown
- Elder God
- BaYa
- Forsaken
Ама аз го гледах, но ми се наложи да излезна около 40 минути преди края.
Та някаква идея си направих. А и затова казах, че отивам на матине в неделя - тук е на половин цена билетът тогава. 
Luxury is a matter of having options!!!
- Bat Garo Still Rots
- Moderator
Филмът е доста зле
Като история айде става, ама визията....Дори не става дума да си претенциозен, то е очевидно, че са си оставили ръцете, ако изобщо са се потрудили особено. При толкова красиви анимации и възможности на технологията е доста безумно да пуснат нещо подобно. Беул беше готин, Грендел ставаше, Анджи тук таме, айде и дракона. Ама те историята нали така и така са я взели от легенда. В смисъл едва ли могат много да я омажат...
DIABLO 3: AND THE HEAVENS SHALL TREMBLE
Само да кажа, че дотук ми дойде от ламерски изказвания за историята - и то при положение, че два пъти ви (по)казах с примери как "оригиналният" митец няма нищо общо с качествената завършена история на Геймън и Ейвъри.
А ако Гаро е имал предвид, че на база скапания изходен материал, с който са били принудени да работят, постижението на мастърите е още по-впечатляващо - да, точно така е.
А ако Гаро е имал предвид, че на база скапания изходен материал, с който са били принудени да работят, постижението на мастърите е още по-впечатляващо - да, точно така е.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.