Spam Is In The Air
Moderator: Moridin
- The Dragon
- Elder God
Да, никое от тях не може да лети по различен от демонстрирания в учебното видео начин.Elayne wrote:Мда, видеото съм го гледала, Ланис го разпространяваше едно време, много разчувстващо наистина, милото киви.
Другите яки животни от тоя калибър са опосумите, чинчилите и лемурите и хомякът.

Освен това присъстват в нашия зоопарк.

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Киви (дефиниция):
DELgado wrote:Малки сладки мъхнати топчици.
Който не могат да летят.![]()
- Spoiler: show
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Подозирам, че са излетели над оградата - или нещо такова.
Говорех за

Говорех за
, Мор, кво се ахмацаш?опосумите, чинчилите и лемурите и хомякът

Е, то чинчилите и хомяците присъстват и в нашите зоомагазини... 
А, честито, Марфе:)
http://netinfo.bg/index.phtml?tid=40&oid=1133937

А, честито, Марфе:)
http://netinfo.bg/index.phtml?tid=40&oid=1133937
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either
- Moridin
- Global Moderator
Малко странно проучване ;р
Нищо против Варна, но какво значат изречения от сорта на "големия брой денонощни аптеки (над 10)". 10? Това все пак е 200-300 хиляден град
Според мен трябва да се оценяват аптеки на пространство или на глава от населението.
А и последните негативни точки (липса на разписания и информация за градския транспорт например) ми се струват доста по-съществени за качеството на живота от неща като "красива главна улица".
А и София е на твърде високо място някак.. 12-то. Това е смешно, единственото (макар и съществено) предимство на София е работата и айде да кажем кината, всичко друго е назад ;р
Бе неадекватно някак.
Нищо против Варна, но какво значат изречения от сорта на "големия брой денонощни аптеки (над 10)". 10? Това все пак е 200-300 хиляден град

А и последните негативни точки (липса на разписания и информация за градския транспорт например) ми се струват доста по-съществени за качеството на живота от неща като "красива главна улица".
А и София е на твърде високо място някак.. 12-то. Това е смешно, единственото (макар и съществено) предимство на София е работата и айде да кажем кината, всичко друго е назад ;р
Бе неадекватно някак.
This is it. Ground zero.
В пиков час например от центъра на града до квартал "Владиславово" се пътува около 30 мин.

В пиков час по-хубаво човек да си вземе суха храна, за да стигне дотам. Ниската безработица също няма да я коментирам. Това, че през лятото куцо и сакато успява да си намери работа по комплексите въобще не компенсира факта, че същите тези хора обикалят като замаяни по борсите през зимата. И какво значи "удобен"?! Което му е удобното не мога да разбера. По улиците вече просто няма къде да се ходи, няма места за паркиране, най-малкият ръмеж предизвиква наводнения... Ае мани, да мрат.
И, Жоро, имаш работа да вършиш, ако искаме да е готово преди Великден!

Сори, но Варна няма да бъде на първо място в личната ми класация, докато не спрат да ми искат по 50 ст. за кенеф в почти всяко едно кафене по центъра. Не съм за стотинките, но ме дразни, че ми ги събират по този начин, спокойно могат да ги калкулират в цената на напитките. Длъжни са според закона да имат безплатна тоалетна за гостите си.
Искам да направя една бележка към тези, които плюят твърде много София, но не са живели в малък град. Предимството на София далеч не е наличието на повече и по-добре платена работа. Отидете в град по-малък от 50 000 души и ще видите как културния живот се свежда до киснене в местната чалготека или кръчма, а такива неща като книжарници, музикални магазини или всякакви други културни средища (кина, театри, художествени галерии и т.н.) са по не повече от едно (ако ги има изобщо). Да не говорим как всеки научава и най-дребните подробности от личния ти живот за отрицателно време. Изборът по магазините обикновено е някаква илюзия, що се отнася за стоки извън хранителните, а пък интернет достъпа често е на ниво отпреди 10 години (ако го има изобщо).
Разбира се, задръствания и пътуване по един час (и повече) до работа няма, въздухът обикновено е по-чист и т.н., ама в повечето случаи затъпяваш ужасно. Така че в София има далеч повече предимства, отколкото някой роден и живял цял живот в столицата осъзнава. Изключения винаги има, дали защото има университет, или е туристически център през лятото/зимата, ама далеч не всички места са такива.
Разбира се, задръствания и пътуване по един час (и повече) до работа няма, въздухът обикновено е по-чист и т.н., ама в повечето случаи затъпяваш ужасно. Така че в София има далеч повече предимства, отколкото някой роден и живял цял живот в столицата осъзнава. Изключения винаги има, дали защото има университет, или е туристически център през лятото/зимата, ама далеч не всички места са такива.
This signature is not yet rated
Добре казано, Живик. Заради самата възможност да ходя всяка вечер на театър/ кино/ дискотека/ кареоке/ концерт/ изложба/ специализиран ресторант и т.н. София ме радва.
Винаги, когато се прибера в Добрич ми прави впечатление следното - нямам останали приятели там и всички си лягат в 10. Само по центъра две дискотеки дънят.