ЛЕВСКИ VS. ЦСКА
Moderator: Moridin
Ще му *** майката на тоя нещастен червен ****** Батков. Поискал е оставките на Мъри, Сираков и останалото ръководство. Боклук неудачен. Не стига, че само се излагаше и говореше глупости докато биехме и си броеше победите за негови, ми сега иска да съсипе клуба и да си преебе нечовешкия късмет който извади със Сираков и Стоилов. Тъпак, крайно време му е да се маха.
I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...
I like to touch them...
It's almost orgasmic...
- RRSunknown
- Elder God
- Bat Garo Still Rots
- Moderator
Ми според мен проблемът е стар и стана очевиден още с импотентните мачове за евро турнирите и след това в първенството, но тогава всички се направиха на слепи...треньорът беше умерено критичен, Наско беше на сафари, феновете си замълчаха и всичко продължи да се развива в негативна светлина. Сега да видим какво ще стане....
DIABLO 3: AND THE HEAVENS SHALL TREMBLE
Според мен проблемът тук е, че оставки не се искат заради принципи, ами защото на собственика така му е щукнало в момента. В една нормална работна среда, спортно-техническото ръководство, в случая в лицето на Мъри Стоилов и Наско Сираков, обикновено има поставени цели: класиране на определено място в първенството, определени постижения в европейските клубни турнири, развитие на млади таланти, и т.н. Ако собствениците на клуба преценят, че в дадения момент тези цели е невъзможно да бъдат постигнати, тогава се искат оставки. Само че да искаш оставки заради една загуба в първата половина на сезона, дори да е от най-големия противник, това си е пълно безумие.
Аз винаги съм подкрепял Левски, и не ми е приятно, че падат от ЦСКА. Само че нямам илюзията, че Левски ще бие в абсолютно всяка среща, още повече във всички мачове срещу ЦСКА, който си остава другият най-силен отбор в нашето първенство. Така че Батков просто още веднъж доказва, че у нас дори и в най-добрите отбори ръководството е на ниво махленски футбол, и клубовете се управляват според моментни прищявки. Ако толкова държат да оценяват всеки мач, то според мен загубите в квалификациите за Шампионската лига бяха далеч по-срамно нещо, отколкото една загуба срещу ЦСКА, и оставки трябваше да се искат тогава.
Но каквото и да си говоря, едва ли нещо ще се промени. У нас е явно, че инвестирането във футбол е предимно да се перат пари, отколкото да се развива спорта, иначе отдавна щеше да има смислени ръководства, а не поредното странично занимание на някой богаташ.
Аз винаги съм подкрепял Левски, и не ми е приятно, че падат от ЦСКА. Само че нямам илюзията, че Левски ще бие в абсолютно всяка среща, още повече във всички мачове срещу ЦСКА, който си остава другият най-силен отбор в нашето първенство. Така че Батков просто още веднъж доказва, че у нас дори и в най-добрите отбори ръководството е на ниво махленски футбол, и клубовете се управляват според моментни прищявки. Ако толкова държат да оценяват всеки мач, то според мен загубите в квалификациите за Шампионската лига бяха далеч по-срамно нещо, отколкото една загуба срещу ЦСКА, и оставки трябваше да се искат тогава.
Но каквото и да си говоря, едва ли нещо ще се промени. У нас е явно, че инвестирането във футбол е предимно да се перат пари, отколкото да се развива спорта, иначе отдавна щеше да има смислени ръководства, а не поредното странично занимание на някой богаташ.
This signature is not yet rated
Батков се е обадил да се извини и да каже, че не са го доразбрали.
Явно е изтрезнял и е осъзнал, че няма особено голям избор, щото иначе просто щеше да му се спуши.
Лошото е, че тоя смешко само излага клуба и прави глупости...
Иначе Мъри е най-добрият български треньор в момента, а Наско Сираков е това което прави разликата между Левски и ЦСКА в последните десет години. Може от време на време и той да се изцепва селски, но организацията която налага отличава клуба от ЦСКА.
Ако ги не беше върнал, просто на Батков щеше да му се наложи да се изнесе от Левски до един-два месеца...
Явно е изтрезнял и е осъзнал, че няма особено голям избор, щото иначе просто щеше да му се спуши.
Лошото е, че тоя смешко само излага клуба и прави глупости...
Иначе Мъри е най-добрият български треньор в момента, а Наско Сираков е това което прави разликата между Левски и ЦСКА в последните десет години. Може от време на време и той да се изцепва селски, но организацията която налага отличава клуба от ЦСКА.
Ако ги не беше върнал, просто на Батков щеше да му се наложи да се изнесе от Левски до един-два месеца...
I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...
I like to touch them...
It's almost orgasmic...
- RRSunknown
- Elder God
Нека им е зле на българските футболисти.Един от най-опитните в отбора Емил Гъргоров дори бойкотира вчерашната тренировка, тъй като той и съотборниците му имат да получават по три премии и две заплати. Играчите има да взимат по 6 хиляди лева за победата над Славия, по 4 бона за успеха над Марек и 3 хиляди за трите точки срещу Берое.

I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!