На кино с компания :)
При това положение, ще бъде ли голям проблем ако отидем на следващата прожекция, т.е. от 19:15? Защото няма да крия, че така ще ми се облекчи значително живота днес, а пък и няма да има нужда някой да ми купува билет. Защото аз за 17:45 не мога да стигна, тъй като преди 17:30 няма да мога да се измъкна от работа, така че живот и здраве ще съм в мола около 18:00 (ако поредното задръстване не ми обърка плановете). Но както на вас ви е по-удобно, разбира се, не искам да създавам неудобство на останалите.
This signature is not yet rated
Петък, седем вечерта тоя път, Омагьосана: http://programata.bg/index.php?page=det ... &eid=43113
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Зари и Валери, ориентирайте се малко. Закво ги пускам тия месечни теми?
Рол и Вал не могат. Останалите? Знаете, надявам се, че става въпрос за много добър филм?
(Живик, разчитам на теб, имаме си билярд.
)
Рол и Вал не могат. Останалите? Знаете, надявам се, че става въпрос за много добър филм?
(Живик, разчитам на теб, имаме си билярд.

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.