А защо кепчъринга се получава по-калпав от рисуваната анимация - ами явно истинската физика е по-нелицеприятна от математическия й модел

Геймър'с лоджик.Muad_Dib wrote:Иначе ако сте играли ГОУ 1 и 2 няма какво и да ходите.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Utter one more syllable in that direction, and I'll have you banned.shayhiri wrote:Геймър'с лоджик.Muad_Dib wrote:Иначе ако сте играли ГОУ 1 и 2 няма какво и да ходите.Бихолд сега как ше я обърна ефектно:
Ако гледате Беоулф, няма кво да играете която и да е от геймките занапред! Кяр, а?![]()
П.П.: Освен Ассасинс'Крийд, ъв корс. Симо, Никола обеща.
Значи, поне половината от думите ти са изказвани вече десетки пъти в тази тема. А и не са плагиатствали от "300". Няма как, след като работата по "Беоулф" е започнала преди работата по "300".RRSunknown wrote:Графиката на рандъм филмче от Blizzard носи повече атмосфера от този филм.През цялото време имах чуството че създателите са черпили идеи от къде ли не и нищо не са направили. Филма почва като от интрото на Diablo II-особено момента със зеления огън 1 към 1. После има God of War елементи- сеченето на морските чудовища и боя с трола. Връзването на веригите пък беше директно откраднато от Шрек 1. Лекичко са плагиатствали и от 300 и естествено задължителният момент с изстрелването на стрелите(ТМ)- важен момент от 99 % от всички "епически". Логиката разбира се я няма но на кого му пука. Полета с дракона беше на ниво ранен (много ранен Ерагон). Генерално заключение- не струва при положение очевидно създателите не са разбрали точно какво искат да направят от филма. Чакам по- малко инспириран от игрите и по смислен филм.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Успокоих сеshayhiri wrote:Ше те успокоя, че точно и само тоя филм е 3Д, така че тук въпросната хватка със стрелите е най-намясто и най-оправдана.
Battle of AgincourtRRSunknown wrote:Успокоих сеshayhiri wrote:Ше те успокоя, че точно и само тоя филм е 3Д, така че тук въпросната хватка със стрелите е най-намясто и най-оправдана., само че продължавам да намирам логика в скандинавци които изстрелват един (1) залп стрели колкото да го има. Залпа беше на място в Смело сърце и донякъде в Гладиатор- тук стои някак хаосно, изкуствено сложено. Битката трябваше да поне 5 минути по дълга да е само меле- много повече щеше да се връзва с идеята и обстановката на филма.
Users browsing this forum: Bing [Bot] and 1 guest