Beowulf

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Thu Nov 29, 2007 10:43 am

Далеч е от Scanner Darkly, но технологията е като в Polar Express, да.

А защо кепчъринга се получава по-калпав от рисуваната анимация - ами явно истинската физика е по-нелицеприятна от математическия й модел :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
This is it. Ground zero.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Thu Nov 29, 2007 10:47 am

Moridin wrote:Далеч е от Scanner Darkly, но технологията е като в Polar Express, да.

А защо кепчъринга се получава по-калпав от рисуваната анимация - ами явно истинската физика е по-нелицеприятна от математическия й модел :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Професионално изкривяване. :bigtongue:

Gunslinger
Warmage

Post by Gunslinger » Thu Nov 29, 2007 2:05 pm

За лицевата шитня единствено ми хареса последната сцена между Брендан Глийсън и Рей Уинстоун иначе всичко друго беше доста изклуствено,а русите мацки бяха като кукли Барби хвърлени в камината!
http://blogofidiots.wordpress.com/
http://tvseriesbg.com/
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'
X-Men Deadly Genesis е Decimation Tie In

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Thu Nov 29, 2007 7:34 pm

Muad_Dib wrote:Иначе ако сте играли ГОУ 1 и 2 няма какво и да ходите.
Геймър'с лоджик. :twisted: Бихолд сега как ше я обърна ефектно:

Ако гледате Беоулф, няма кво да играете която и да е от геймките занапред! Кяр, а? 8-)

П.П.: Освен Ассасинс'Крийд, ъв корс. Симо, Никола обеща. :)
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Thu Nov 29, 2007 7:50 pm

Графиката на рандъм филмче от Blizzard носи повече атмосфера от този филм.През цялото време имах чуството че създателите са черпили идеи от къде ли не и нищо не са направили. Филма почва като от интрото на Diablo II-особено момента със зеления огън 1 към 1. После има God of War елементи- сеченето на морските чудовища и боя с трола. Връзването на веригите пък беше директно откраднато от Шрек 1. Лекичко са плагиатствали и от 300 и естествено задължителният момент с изстрелването на стрелите(ТМ)- важен момент от 99 % от всички "епически". Логиката разбира се я няма но на кого му пука. Полета с дракона беше на ниво ранен (много ранен Ерагон). Генерално заключение- не струва при положение очевидно създателите не са разбрали точно какво искат да направят от филма. Чакам по- малко инспириран от игрите и по смислен филм.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Thu Nov 29, 2007 7:56 pm

shayhiri wrote:
Muad_Dib wrote:Иначе ако сте играли ГОУ 1 и 2 няма какво и да ходите.
Геймър'с лоджик. :twisted: Бихолд сега как ше я обърна ефектно:

Ако гледате Беоулф, няма кво да играете която и да е от геймките занапред! Кяр, а? 8-)

П.П.: Освен Ассасинс'Крийд, ъв корс. Симо, Никола обеща. :)
Utter one more syllable in that direction, and I'll have you banned.
And you can't dance with a devil on your back...

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Thu Nov 29, 2007 8:08 pm

RRSunknown wrote:Графиката на рандъм филмче от Blizzard носи повече атмосфера от този филм.През цялото време имах чуството че създателите са черпили идеи от къде ли не и нищо не са направили. Филма почва като от интрото на Diablo II-особено момента със зеления огън 1 към 1. После има God of War елементи- сеченето на морските чудовища и боя с трола. Връзването на веригите пък беше директно откраднато от Шрек 1. Лекичко са плагиатствали и от 300 и естествено задължителният момент с изстрелването на стрелите(ТМ)- важен момент от 99 % от всички "епически". Логиката разбира се я няма но на кого му пука. Полета с дракона беше на ниво ранен (много ранен Ерагон). Генерално заключение- не струва при положение очевидно създателите не са разбрали точно какво искат да направят от филма. Чакам по- малко инспириран от игрите и по смислен филм.
Значи, поне половината от думите ти са изказвани вече десетки пъти в тази тема. А и не са плагиатствали от "300". Няма как, след като работата по "Беоулф" е започнала преди работата по "300".
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Thu Nov 29, 2007 8:10 pm

Ще оставя поста на RRS да говори вместо мен и ще продължа в коренно противоположната посока (за да избегна бан) от същия пост. :arrow:

Рол, кога можем да тестим Ассасинс-а? :neutral: И да кажеш 2 през нощта, пак ше дойда. Молим смирено и чакаме лично.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Thu Nov 29, 2007 8:19 pm

Сега го изгледах и сега си казвам мнението, често казано не мога да разбера точно за тоя ли филм трябва да изпишат 30 страници.
Приемаме че не са плагиатсвали от 300. Тогава може би от Крал Артур, Троя, Властелина,Гладиатор- трябва ли във всеки филм да има дежурен залп със стрели защото е супер куул. Аз лично не мога да хвана смисъла.
А да, сетих се за нещо- битката след стрелите ми се стори позната отнякъде-и се сетих откъде почти едно към едно със филмчето от фона на Rome:Total War. Няма нищо случайно 8-)

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Thu Nov 29, 2007 8:23 pm

Ше те успокоя, че точно и само тоя филм е 3Д, така че тук въпросната хватка със стрелите е най-намясто и най-оправдана.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Thu Nov 29, 2007 9:08 pm

shayhiri wrote:Ше те успокоя, че точно и само тоя филм е 3Д, така че тук въпросната хватка със стрелите е най-намясто и най-оправдана.
Успокоих се :D , само че продължавам да намирам логика в скандинавци които изстрелват един (1) залп стрели колкото да го има. Залпа беше на място в Смело сърце и донякъде в Гладиатор- тук стои някак хаосно, изкуствено сложено. Битката трябваше да поне 5 минути по дълга да е само меле- много повече щеше да се връзва с идеята и обстановката на филма.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Thu Nov 29, 2007 9:11 pm

Аз го нямам, Алекс, говори с Никола.
And you can't dance with a devil on your back...

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Thu Nov 29, 2007 9:24 pm

RRSunknown wrote:
shayhiri wrote:Ше те успокоя, че точно и само тоя филм е 3Д, така че тук въпросната хватка със стрелите е най-намясто и най-оправдана.
Успокоих се :D , само че продължавам да намирам логика в скандинавци които изстрелват един (1) залп стрели колкото да го има. Залпа беше на място в Смело сърце и донякъде в Гладиатор- тук стои някак хаосно, изкуствено сложено. Битката трябваше да поне 5 минути по дълга да е само меле- много повече щеше да се връзва с идеята и обстановката на филма.
Battle of Agincourt
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Fri Nov 30, 2007 2:07 am

Нито едно положително мнение за филма? :shock: На мен ми хареса и бих пробвал в Арената пак. :bigtongue: Ако намеря време разбира се. :?

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri Nov 30, 2007 2:35 am

Ко има нещо свястно в тая страна, Валка, тва са резултатите от боксофиса (сигурно щото е центриран в столицата): http://kino.dir.bg/boxoff.php Нашият филм мачка наред със 115 хиляден уикенд!! 8-) Adriana ше ви каже ква цифра е тва.