Никой ли още за филма? Наследник е на киношедьовър и има страшна лъскава визия и много предраматични монолози ала 300!
На кино с компания :)
Аха, ОКс.
Никой ли още за филма? Наследник е на киношедьовър и има страшна лъскава визия и много предраматични монолози ала 300!
Надъхахте ли се?
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
На мен определено ми се гледа (все пак "Елизабет" е от любимите ми филми), но ми е далеч по-удобно от 19:15. Ако все пак мнозинството реши за 18:15, предполагам, че ще мога да изляза малко по-рано, но някой ще трябва да ми купи билет, и да ме чака до последния момент, защото с този трафик напоследък не мога да гарантирам кога точно ще стигна.
This signature is not yet rated
- Bat Garo Still Rots
- Moderator
Кофти за Жоро, супер за останалите. Явно пак ще забиваме след филма, така че по-добре от 18:15, засега. Има още два дни за донавиване и уточняване.
Кво казвате за новия ми аватар? Давам го безвъзмездно на мод, админ или Гаро.
Кво казвате за новия ми аватар? Давам го безвъзмездно на мод, админ или Гаро.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
И кво? Аз, Живик, Рол, Никола и Дима, така ли? Скатаващите се кво решиха, щот ейгодей. Среща 17:45 на касите - половин час преди прожекцията.
Е нищо - кат се върнеш. Макар че ти го чакаше отдавна филма.
Поне използвай докат си там и непременно виж Беулфа в Аймакс - за каквото е създаден. Завид отсега.
Поне използвай докат си там и непременно виж Беулфа в Аймакс - за каквото е създаден. Завид отсега.