Декември '07

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
Amos Trask
Aes Sedai

Post by Amos Trask » Mon Nov 26, 2007 8:16 pm

Признавам, че и аз съм леко оувърхайпнат по I Am Legend. :D Надявам се филмът да си го бива. По това, което гледам досега по трейлъри, май точно такъв ще е случаят, но да видим... Бате Уили не ме е разочаровал досега, дано и този път е така.
:shark:
Feel the summer!

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Mon Nov 26, 2007 9:01 pm

BaYa wrote:Филма с Хавиер Бардем, на братя Коен, има страхотни критики, та ще опитам и него - No Country for Old Man

Само така. 8-)
Забравятe 30 Days by Night!!!

Включил съм го по-горе в допълнителния списък. Но не се знае нито дали ще дойде, нито дали ще става за нещо. :?
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Mon Nov 26, 2007 9:20 pm

Шайхири, нали разбираш разликата м/у моята апресиация за кинокритика по филм на братя Коен?!? И твоето непрестанно дрънкане и доказване с това което неспециализирана паплач пише в Гнилите Домати (sic името на сайта), за поредната бозица. :P
И не збаравяй, че Бардем е номиниран за Оскарите. (За жалост - Виго, не!! :cry: )
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Mon Nov 26, 2007 9:34 pm

BaYa wrote:Шайхири, нали разбираш разликата м/у моята апресиация за кинокритика по филм на братя Коен?!? И твоето непрестанно дрънкане и доказване с това което неспециализирана паплач пише в Гнилите Домати (sic името на сайта), за поредната бозица. :P
Не, не разбирам. Каква е разликата, моля?
BaYa wrote:И не збаравяй, че Бардем е номиниран за Оскарите. (За жалост - Виго, не!! :cry: )
Тва пък съвсем не го разбрах.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

ifadriana
Mistborn

Post by ifadriana » Mon Nov 26, 2007 9:58 pm

Револверът остава за следващата година, поради забавяне в Щатите

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Mon Nov 26, 2007 10:18 pm

Това добре, но ако може да кажеш цялата декемврийска програма, така и така си се отбила? :)

Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Tue Nov 27, 2007 3:19 am

А някой има ли представа кога ще се появи в България новият филм на Копола - "Младост без младост"? Поне така го преведоха на Киноманията, където, за голямо съжаление, го изтървахме - а един-двама души, които са го гледали, казаха много хубави неща за него...
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Tue Nov 27, 2007 10:05 am

Предполагам че No Country for Old Men, 30 Days of Night и Мъглата на Кинг ще ни ги оставят за догодина. Дано не съм прав. :evil:

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue Nov 27, 2007 12:05 pm

Roamer wrote:А някой има ли представа кога ще се появи в България новият филм на Копола - "Младост без младост"? Поне така го преведоха на Киноманията, където, за голямо съжаление, го изтървахме - а един-двама души, които са го гледали, казВаха много хубави неща за него...
Във всяко свое изречение. :wink:

Валери, предвижданията не бяха ли по моята част? :)

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Tue Nov 27, 2007 12:09 pm

Опа. :oops: Друг път ще внимавам повече. :bigtongue:

А някой знае ли кой филм излиза този петък? Май ми се ходи на Елизабет ама не съм много сигурен. :shock:

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue Nov 27, 2007 12:11 pm

Бягай в ноемврийската тема. :) Днес ще пусна заявка за петъчен Елизабет в Уговорките.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Tue Nov 27, 2007 12:15 pm

shayhiri wrote:Бягай в ноемврийската тема. :) Днес ще пусна заявка за петъчен Елизабет в Уговорките.
Уф, вярно че петък все пак е 30 ноември. Аз вече съм настроен празнично (в смисъл очаквам да ме пуснат от работа по случай празниците :lol: ) и си мисля че сме декември. :mrgreen:

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Tue Nov 27, 2007 3:46 pm

shayhiri dixit:
BaYa wrote:Шайхири, нали разбираш разликата м/у моята апресиация за кинокритика по филм на братя Коен?!? И твоето непрестанно дрънкане и доказване с това което неспециализирана паплач пише в Гнилите Домати (sic името на сайта), за поредната бозица. :P
Не, не разбирам. Каква е разликата, моля?
Опитай ти, да откриеш разликата м/у 2-те твърдения.
Твърдение едно: Очакавам филм от добри режисьори, и със добри актьори. И прочетеното за него ме надъхва още повече.
Твърдение две: Абе глейте кво пишат из всички пседво-кино сайтове. Та дори има хора дето пишат, че бил страхотен. Това ще да значи, че ще е най-великият филм евър.

И доста по-злонамерени можеха да са примерите. Но и така не врявам да ти послужат за нищо.

shayhiri dixit:
BaYa wrote:И не збаравяй, че Бардем е номиниран за Оскарите. (За жалост - Виго, не!! :cry: )
Тва пък съвсем не го разбрах.
Превод: Макар и много да харесвам Бардем като актьор сматям, че е време за Виго да го номинират/дадат един Оскар, например за Истърн Промисъз. Защото там беше направо страхотен, по мое мнение.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue Nov 27, 2007 4:16 pm

BaYa wrote:Абе глейте кво пишат из всички пседво-кино сайтове. Та дори има хора дето пишат, че бил страхотен. Това ще да значи, че ще е най-великият филм евър.

И твоето непрестанно дрънкане и доказване с това което неспециализирана паплач пише в Гнилите Домати (sic името на сайта), за поредната бозица.
Жена, проумей, че Доматите са просто сборен пункт за огромна част от всички киноревюта (до 250 на филм), вкл. най-професионалните - ако изобщо има такива. Точно затова предоставя толкова ценен и верен поглед - защото дава представителна извадка, а не единствено субективно мнение. (Влизала ли си изобщо там или си мелиш?)

Бардем е невероятен, не знаех за номинацията му от '01, но сега има сериозен шанс не само за номинация, ми и за награда. Както и Виго бтв, та що си се затръшкала?

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Tue Nov 27, 2007 4:55 pm

shayhiri wrote: Бардем е невероятен, не знаех за номинацията му от '01, но сега има сериозен шанс не само за номинация, ми и за награда. Както и Виго бтв, та що си се затръшкала?
Защото Виго пак го няма из Оскарите. :cry: