Декември '07

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
shayhiri
Elder God

Декември '07

Post by shayhiri » Sat Nov 24, 2007 1:17 am

ifadriana wrote:Коментарите с болд представят очакванията на Шайхири

Декември до края:

14.12.2007: Golden Compas някъде м/у ЛОТР и Нарния, бива
Bee Movie грозна надценена скука, ше го гледам щото е анимация :roll:
21.12.2007: National Treasure 2 май ше е по-тъп и от първия, ма има некви ефекти :?
Tell No One meh, френски трилър :o

Неясни: Fred Claus; This Christmas некъв ужас, дано изобщо не ги внасят :evil:
The Flock изглежда интересен, трилърче като Gone Baby Gone?
След една такава прекрасна вечер, започнала с вълнуващо кинопреживяване, ше взема да пусна и така чаканата декемврийска тема. Защо чакана, би запитала Гибли. Защото излизат много изкусителни нови филми (Коледен сезон все пак), а и може да намажем някои от пропуснатите стари.

Какво имаме дотук (преди да се е намесила Адриана):

07/12/2007
Хитман Hitman
Режисьор: Ксавие Генс Сценарист: Скип Уудс
Участват: Тимъти Олифан, Дъгрей Скот, Робърт Книйпър, Олга Кураленко, Мичел Офеи
Омагьосана Enchanted
Жанр: романтична комедия
Студио: WALT DISNEY PICTURES
Режисьор: Кевин Лима Сценарист: Бил Кели
Участват: Ейми Адамс, Патрик Демпси, Джеймс Марсдън, Тимоти Спол, Айдина Менцел, Рейчъл Кови и Сюзан Сарандън
Класическа вълшебна приказка на Disney се среща със съвременна игрална романтична комедия, във филма на Walt Disney Pictures' ОМАГЬОСАНА. С изцяло звезден актьорски състав, филмът проследява историята на красивата принцеса Жизел (Ейми Адамс) след като зла кралица (Сюзан Сарандън) я изгонва от от нейната вълшебна, музикална анимирана родина и тя се оказва сред суровата реалност на днешния Манхатан. Шокирана от тази странна и нова за нея околна среда, в която няма "и живели дълго и щастливо", Жизел се лута хаотично из реалния свят и отчаяно се нуждае от магия. Но когато започва да се влюбва в очарователно несъвършения бракоразводен адвокат (Патрик Демпси) който й се е притекъл на помощ - въпреки, чуе знае че тя е обещана на съвършения приказен принц (Джеймс Марсдън) - Жизел трябва да реши: ще може едно приказно схващане за романтиката да оцелее в реалния свят?
ОМАГЬОСАНА е режисиран от Кевин Лима ("Тарзан," "Eloise At Christmastime") по сценарлий, написан от БИл Кели ("Blast From the Past") и включва оригинални песна на събралия се отново творчески тандем Алан Менкен (музика) и Стивън Шуорц (текстове) ("Покахонтас," "Парижката Света Богородица").

14/12/2007
Златният компас The Golden Compass
Жанр: екшън, приключенски
Студио: New Line Cinema
Режисьор: Крис Уетс Сценарист: Крис Уетс
Участват: Никол Кидман, Даниъл Крейг, Сам Елиът, Симон МакБърней, Адам Голдли, Ева Грийн, Дакота Блу Ричардс
ИСТОРИЯ С ПЧЕЛИ BEE MOVIE
режисьори Стив Хикнър и Саймън Смит сценаристи Джери Зайнфелд и Спайк Ферестен
ролите озвучават Джери Зайнфелд, Рене Зелуегър, Матю Бродерик, Джон Гудман
Бари Бенсън цял живот е мечтал да практикува любимата професия на всички пчели – правенето на мед. Току-що дипломирал се, Бари е изпратен на специално пътуване извън кошера, по време на което едва не загива. Негов спасител се оказва човек – цветарка на име Ванеса. Докато необичайното приятелство между двамата разцъфва, Бари открива, че медът, който пчелите правят с толкова много труд, бива изяждан от хората. И така малката пчеличка решава да съди човечеството.

И това, както виждате, само за първите две седмици. За вторите две можем да разчитаме на Аз съм легенда и неколцина други. Револвер на Прооптики, обаче, пак е потънал в небитието. :roll: Притеснява ме и че излизат с Пчелата точно с/щу чудовището на сезона Златния компас, ма тя Адриана май беше отписала филма поначало (помните оня бас). :)

Според мен Пчелният филм все пак има комерсиален потенциал (изкара пари в САЩ), но не очаквайте нещо особено смешно или интересно. :? За Компаса няма смисъл да говорим след днешния много дълъг и правилен трейлър, ще им е наистина трудно да объркат такъв филм. Въпросът е как ще се справи в б.о., но това вас не ви касае. Хитман е ужасяващо зле, както се и очакваше, но ще го гледам, за да проверя колко точно (заради бг локацията). А Омагьосана получи невероятно добри ревюта, така че задължително ще се гледа (групово). Мислех, че има само няколко кьорави ефекта, но се оказва и че е добър филм.
Last edited by shayhiri on Wed Dec 12, 2007 12:49 am, edited 1 time in total.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Sat Nov 24, 2007 1:34 am

Аз чакам Хитмен (главно) и Златния Компа, останалото ми е централно.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sat Nov 24, 2007 1:37 am

Хитман защо? :shock: (Майтапиш ли се? Или защото си геймър?) Не забравяй Аз съм Легенда, има ч-твото, че ше кръти.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Sat Nov 24, 2007 1:39 am

Хитмен заради изчистения трейлър и защото игрите са култови и специално с двойката съм се размазал.

За Аз съм Легенда забравих определено, тук ме хвана.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sat Nov 24, 2007 3:35 am

И не е само той. :mrgreen: Я вижте кво още излиза там:
December 21
- National Treasure: Book of Secrets
- Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street
- Walk Hard: The Dewey Cox Story

December 25
- Aliens vs. Predator - Requiem
- The Water Horse: Legend of the Deep
- There Will Be Blood
А тия от ноември останали:
- No Country for Old Men
- 30 Days of Night
- Mr. Magorium's Wonder Emporium
- Redacted

- Stephen King's The Mist

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Sun Nov 25, 2007 8:13 am

Хитмена определено го пропускам. Все пак е сниман в България. :mrgreen:
За трейлъра на Компаса съм съгласен че беше доста правилен. Единстевното ми притеснение е да не се получи нова Нарния. :?

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sun Nov 25, 2007 10:22 am

За Хитмена посмъртно няма да дам пари. Иначе бая неща ме вълнуват...
And you can't dance with a devil on your back...

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Sun Nov 25, 2007 10:25 am

December 25
Още по Коледа?! Аз защо бях решил, че премиерата му е чак през януари? Е това е добра новина! :D

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sun Nov 25, 2007 10:26 am

Е изглежда по-пробит и от предния, ма няма да го пропусна :)
And you can't dance with a devil on your back...

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Sun Nov 25, 2007 10:28 am

Roland wrote:Е изглежда по-пробит и от предния, ма няма да го пропусна :)
Ееее, чак пък по-пробит от предния :shock:
На мен трейлърът много ми хареса :yo: Всъщност точно той ми вдъхна надежда, че този ще е доста по-добър от предишния (то по-зле няма накъде повече :mrgreen: ).

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Sun Nov 25, 2007 12:22 pm

Трейлърът на Хитмена изглежда доста готин
This is it. Ground zero.

Corwin
Archmage

Post by Corwin » Sun Nov 25, 2007 1:22 pm

На мен ми беше тъпичък. Просто главният имаше баси изнеженото личице. Доста по-добре щеше да стои някой лошо гледащ ръб.
I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Sun Nov 25, 2007 9:05 pm

passer-by wrote:
December 25
Още по Коледа?! Аз защо бях решил, че премиерата му е чак през януари? Е това е добра новина! :D
Задължително на кино. Предния се минах да го гледам на компютъра и едва го издържах. :wink:

grellian
E'lir

Post by grellian » Mon Nov 26, 2007 7:59 pm

Аз нямам търпение за "Златният компас" и "Аз съм легенда". М/у другото, някой чел ли е книгата на Матюсън(очаквам мноого положителни отговори :mrgreen: )

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Mon Nov 26, 2007 8:07 pm

Аз - да. И съм гледала 2 предишни филма. Включително един с Ч. Хестън, Дъ Омега Ман. :mrgreen: Благодарение на информация от Еймъс.
И ако още някой ми напомни за премиерата, която чакам от лятото, ще гръмна!!! :wink:

Филма с Хавиер Бардем, на братя Коен, има страхотни критики, та ще опитам и него - No Country for Old Man

Забравятe 30 Days by Night!!! Поне аз и него чакам, освен легенди, компаси, предатори и т.н. :wink:
Ааа, и Омагьосана вече го дават тук!! :roll:
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!