И пак за жените шофьори, ест..
Moderator: Moridin
- JaimeLannister
- Forsaken
Мене пък ми е абсолютно безразлично кой пол ше ме сгази. 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- Moridin
- Global Moderator
Бтв НЯКОЙ (вкл. защитниците по делото) може ли да си спомни НЯКОГА да е виждал жена да ти махне като й направиш път да мине?
Продължавам упорито да търся такава, дори нарочно правя път, където съм с явно предимство, връщам се назад едва ли не.... ама не би! Тя си мисли, че те така си стоят нещата..
Та се чудех....

Продължавам упорито да търся такава, дори нарочно правя път, където съм с явно предимство, връщам се назад едва ли не.... ама не би! Тя си мисли, че те така си стоят нещата..
Та се чудех....
This is it. Ground zero.
Никога не съм виждал, но си имам обяснение защо. Жените- шофьори приемат за нормално пешеходците да им правят път винаги. Все пак пешеходците ги е страх.Moridin wrote:Бтв НЯКОЙ (вкл. защитниците по делото) може ли да си спомни НЯКОГА да е виждал жена да ти махне като й направиш път да мине?![]()

If we did not have bad luck, we would not have luck at all.
На мен ми се е случвало. Но може просто да съм по-симпатична на женитеMoridin wrote:Бтв НЯКОЙ (вкл. защитниците по делото) може ли да си спомни НЯКОГА да е виждал жена да ти махне като й направиш път да мине?![]()
Та се чудех....

I don't wanna die
But I ain't keen on living either
Ами, аз не знам дали щото от страх още си карам стриктно по правилника или заради нещо друго, но 1) винаги спазвам предимство; 2) пускам пешеходците да минат; 3) два пъти ми се е случвало да ме пускат да мина с примигване на фарове (ако успея добре да си овладея автомобила си вдигам ръчичката
за поздрав);
Ся, истината е, че жените шофьори са също толкова различни, колкото мъжете шофьори. От тия моми, които бяха с мене на изпит и 4-те караха адски различно. Едното момиче бързаше като гламаво, другото натискаше много дълбоко педала на газта докато караше/ускоряваше на първа предавка и оставаше така доста дълго време, та бръмчеше яко. Третото момиче не можеше много да държи правата линия и като сменяше предавките много грубо и друсащо го правеше. Изобщо, различни шофьорки/шофьори. Пък ако не искаш да си застрашиш животеца ще караш бавно, за да ти е мирна главата.

Ся, истината е, че жените шофьори са също толкова различни, колкото мъжете шофьори. От тия моми, които бяха с мене на изпит и 4-те караха адски различно. Едното момиче бързаше като гламаво, другото натискаше много дълбоко педала на газта докато караше/ускоряваше на първа предавка и оставаше така доста дълго време, та бръмчеше яко. Третото момиче не можеше много да държи правата линия и като сменяше предавките много грубо и друсащо го правеше. Изобщо, различни шофьорки/шофьори. Пък ако не искаш да си застрашиш животеца ще караш бавно, за да ти е мирна главата.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
* едното момиче бързаше като гламаво
* другото натискаше много дълбоко педала на газта докато караше/ускоряваше на първа предавка и оставаше така доста дълго време, та бръмчеше яко
* третото момиче не можеше много да държи правата линия и като сменяше предавките много грубо и друсащо го правеше
Представителна извадка.
А четвъртото?
* другото натискаше много дълбоко педала на газта докато караше/ускоряваше на първа предавка и оставаше така доста дълго време, та бръмчеше яко
* третото момиче не можеше много да държи правата линия и като сменяше предавките много грубо и друсащо го правеше

А четвъртото?

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Бтв, на мен ми се вижда малко ненужно това с отстъпването на предимство. Предимството не е въпрос на учтивост, а на безопасност. Идеята му е всичко да е регулирано и да се избягва двуумене и взаимодействие между шофьорите (което понякога не завършва както трябва). Ся, не говоря за пешеходците, които по неписано правило повечето не пускат.
Каза тя, която няма книжка. И все пак мисля, че принципно съм права.
Ще ти представя видеозапис като ти ми представиш твоите 208 на жени, които пускаш пък те не се впечатляват. Ае стига пънчлайни.
Каза тя, която няма книжка. И все пак мисля, че принципно съм права.
Ще ти представя видеозапис като ти ми представиш твоите 208 на жени, които пускаш пък те не се впечатляват. Ае стига пънчлайни.
I don't wanna die