А иначе, аз отдaвнa очаквам някой да се навие да намине; макар и да не е на разменни начала!

Moderator: Moridin
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Бе неам такъв спомен, освен ако не сте сменили жилищетоBaYa wrote:Проблем нямате! За сега, на креват се побират 4, а на килим още 10. Таа, стягайте се вие, че е време вече!!!
Мдам нещо са ги подпукали авиокомпанийте за измамни цени по сайтовете напоследък. Иначе онова матраче е за 2-ма. Щото повече ще се избият на втория ден ;ррBaYa wrote:Николов, склероза те гони. На дюшека на който ти спа, се побират 4 добре гушнати. И, макар и с обущалка, мое още няколко да се напъхат там. А и другата стая ще е съвсем разчистена и подредена до пролетта; мисля!![]()
![]()
За пролетта - екстра. Ама аз смятам да се изтърся за Коледа, ако тея тъпи авиокомпании си оправят сайтовете, че днес като се опитвам да купя билета не върви нито един!![]()
Марфе, то ела, пък ще видиш къф купон става! През аптил има билети под 100 ?.
И последно-тази събота и недяла бяхме почти към 0 градуса!Брррррррр.
Users browsing this forum: Semrush [Bot] and 2 guests