Spam Is In The Air

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Sun Nov 18, 2007 11:43 pm

Сайтът вероятно е правен като ебавка, но на моменти е твърде груба и някои явно я взимат много насериозно. Има статии, които звучат като малко преклен майтап, но има и такива, които очевидно са писани от женомразци с толкова огромен комплекс за малоценност, че трябва да се изкарат по-добри от половината човечество, за да го компенсират. Все тая, то си е за тях, едва ли около някой от тях ще се завърти свестна жена за повече от осем часа.

Btw, за мен е достатъчно, че едната от главните им рубрики се казва Ask Dick. Както знаем, това не е главата, която мисли рационално. :lol:

Що се отнася до забременяването - то и за непорочно зачатие се твърди, че се е случвало. Ама веднъж. Тъпо е да даваш като доказателство някакви случаи, които са изключения и почти биологически феномени. Те не доказват нищо за принципа.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Mon Nov 19, 2007 12:09 pm

Такива статии ме плашат. :shock: Надявам се че са 99,99% измислици. :(

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Mon Nov 19, 2007 12:45 pm

Езикът на светите братя Кирил и Методий бил македонският
Сн.: БГНЕС
Македонският бил майчин език на Кирил и Методий
19 ноември 2007 / News.dir.bg
Македония присъства в европейската наука много години преди формирането на държавите след Втората световна война.
Част от фактите, които са от огромно значение за нас, скоро ще бъдат издадени в труда „Откриване и проучване на Македония в европейската наука до формирането на македонските държавни институции”, пише македонският вестник „Вечер”, цитиран от БГНЕС.
„Вечер” публикува откъси от книгата, която ще излезе догодина. На 2 август 1944 г. в манастира "Прохор Пчински" македонският народен език беше обявен за официален език в Македония, пише изданието. Четири години по-късно германският славист Райнхолд Траутман нарече македонския „майчиния език на Кирил и Методий” и „най-младия официален и кодифициран език при славяните”, цитирайки подробно изречения от книга на Леонхард Шулце-Йена. Тъкмо Шулце-Йена е така нареченият германски „откривател” на македонския, пише „Вечер”.
„Германците почти никога не са забелязвали проблема с езика при македонците – че македонците не са нито българи, нито сърби, това им беше горе-долу ясно. Фактът, че македонците са изразили своята непринадлежност към другите народи на свой собствен език, това германците не са го усетили”, подчертава пък германският македонист проф. д-р Волф Ошлис, цитиран от вестника.
Луно, луно!
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Mon Nov 19, 2007 2:20 pm

Скъпа, разтвори си спиците
16.11.2007 15:49 15

Скъпа, разтвори си спиците
Англичанин получи три годишна условна присъда за секс с велосипед. Снимка: Булфото

Англичанин е получил три годишна условна присъда за секс с велосипед, съобщава британският "Телеграф".

Две чистачки се натъкнали на странна гледка, отваряйки входната врата на жилищен блок.

Жените видели 51 – годишния Робърт Стюарт без панталони, хванат за велосипеда.

Без да се смути, мъжът се обърнал към чистачките с думите: „Какво толкова ме зяпате!“. После, по думите им, продължил да „върши неприличните неща“, а те пък незабавно се обадили в полицията.

В съда, безработният ерген заявил, че инцидентът е недоразумение, предизвикано от употребата на голямо количество алкохол.

Съдията заявил, че за потчи 40-годишната си служба се е натъквал на какви ли не извращения, но не и на секс с велосипед. „Това за мен си е новина“, казал съдията Колин Милър.

Сега Стюарт ще бъде наблюдаван, и ако по време на изпитателния си срок бъде хванат в нарушение на британските закони, ще излежи присъдата си в затвор, допълва "Телеграф".
Ебах ти и колелото!
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Mon Nov 19, 2007 2:31 pm

Че откога се води нарушение на закона да правиш секс с . . . хъм . . . колелото си? :mrgreen:

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Mon Nov 19, 2007 2:38 pm

А, сигурно присъдата е за неприлично поведение на обществено място или нещо от този род, но журналистите са я интерпретирали по този начин...
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Mon Nov 19, 2007 2:42 pm

Това звучи вече малко по-нормално. :lol: Въпреки че все пак си говорим за секс с колело и нормално е малко пресилено казано. :wink:

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Mon Nov 19, 2007 7:17 pm

Гвахахахаха! :mrgreen: Дираджиите совсем се п*сраха: http://dnes.dir.bg/2007/11/19/news2351822.html
Изследване, проведено миналата година, показва, че още пещерните мъже са предпочитали русокоси партньорки, защото са смятали, че те имат по-високо ниво на естроген и са по-плодовити.
- Как смятате, Хрдг'рт, дали да се възпроизведа преимуществено чрез русата самка или чрез чернокосата?
- Сигурно се шегувате! Блондинките, както знаем, очевидно пращят от естроген.
- Е, да, но брюнетката някак си по ми допада...
- Откога това е определящо, смея да запитам?!
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Interpreter
Forsaken

Post by Interpreter » Tue Nov 20, 2007 9:09 am

Новини од Македония
Снегот нищо не покри
Првиот ноемвриски снег траеше многу кратко и не покри нищо од работите що требаше по-бръзо да се заборават. Напротив, студот и дождот расквасиа атмосферата още повеке и на површината испливаа уще по-големи кашканици.

Од всичко по нещо
Две ексклузивни вести од битолско: земеделецот Пеце Калевски од селото Кукуречани одгледа джиновска зелка, со раширени листа од метар и половина и со плод тежок 4,5 кг; во селото Живойно, пък, семейството на земеделецот Гилевски доби агне-циклоп, со едно око, со кое не гледало добро, па се удряло по зидовите и по неколку часа умрело.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Tue Nov 20, 2007 9:39 am

Македонска му работа. :wink: :mrgreen:

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Tue Nov 20, 2007 10:27 am

http://delian.blogspot.com/2007/11/blog-post_19.html

Според мен на японците принципно има липсват някакви ОСНОВНИ гени за common sense, не знам как им хрумват такива идиотщини...
This is it. Ground zero.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Tue Nov 20, 2007 10:42 am

Те просто са крашнали от друга галактика на нашта планета. :mrgreen:

Mushu
Aes Sedai

Post by Mushu » Tue Nov 20, 2007 12:32 pm

Баси откачалките :lol:

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue Nov 20, 2007 1:57 pm

За да разбереш японците, трябва да се потопиш целенасочено в езика и културата им. :) И разбира се - в Шинто! 8-)
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Tue Nov 20, 2007 1:59 pm

Да, разбира се, Шинто е цялото само за бинокли...

Иначе умрех си от смех. Тия измислят най-големите изродщини - много са надарени за такива работи. :lol:
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.