Абсурдистан, и те за теб достойни, майко, бяха!
Moderator: Moridin
Аре са.Morwen wrote:И доматите. На тях и промените в металургията им се отразяват, не знам защо.

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
http://www.monitor.bg/article?sid=&aid= ... 1&eid=1215
868 хил. лв. струва интериорният резил на щанда България, представена на световната туристическа борса в Лондон от 12 до 15 ноември.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either
Нушич в знаменитата си автобиография беше описал няква леля, която имала навика да разисква най-рзнообразни боленезнено-екзистенциални въпроси от сорта на "боли ли ги кокошките, когато снасят, или изпитват удоволствие?. Мисля, че е крайно време обсъждането да премине в по-висша фаза, тоест към бозайниците. "Какво изпитва кравата, когато баба Гуна я дои?"
Австралия е един рай на кравешката зоофилия, наистина.
Имат и най-много овца на глава от населението (нещо като шест и половина), едва ли е случайно.
Имат и най-много овца на глава от населението (нещо като шест и половина), едва ли е случайно.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.