Guild Wars - The War, The Guild, The Spam!

Всичко, което ви вълнува около голфа, бингото и стрип-покера...

Moderator: AlDim

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Nov 13, 2007 5:19 pm

Тънда е МАШИНА :mrgreen: Аз си прая некви експерименти с героите са, некро/рт има забавни неща. Усещам как ше подкарам по некое време некое ново некро аз.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Wed Nov 14, 2007 1:17 am

Аз минах норн и азура куест линията с монахинята, остава да направя чаровете и да довърша кампанията. После се запътвам към Канта за новата броня, че нямам търпение :) да си я купя/сложа. :mrgreen:

Благодарение на Бран пък се отървах от бая голяма част от предметите ми, но пък се затрупах с ъпгрейди и все пак има още доста златни работи за продаване :(. Поне сега некрото има доста празни слотчета за напълване със скъпи зелено-златни нещица :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:.

Мерси за Ицо за Кепхетс, ако искаш да ти подаря оная коса :P дето ми я върна, не знам дали я искаш, нали нещо се нервиш на зелените работи :).
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

termit
Jaghut Tyrant

Post by termit » Wed Nov 14, 2007 2:10 pm

Сдобих се значи и аз със ГВ - платинума. Мисля утре да направя началното разцъкване, така че ако някой е навит да играе с тотален нуб кат мен...
Elves dig rocket launchers.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Wed Nov 14, 2007 2:16 pm

Аз, аз, аз!!! Имам и по-ниски нива герои, въпросът е дали ще съм си вкъщи. Бтв, в началото започваш с предисторията, където не можеш да играеш с високи нива, но то се минава бързо.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Wed Nov 14, 2007 2:30 pm

Elayne wrote: Мерси за Ицо за Кепхетс, ако искаш да ти подаря оная коса :P дето ми я върна, не знам дали я искаш, нали нещо се нервиш на зелените работи :).

Бе глупости, как ще ме нервят, пък и JC ми е обещал две златни коси тъй че съм уреден от всякъде :lol:

@termit - добре дошъл в света на GW :P Свиркай, ако имаш нужда от помощ, в играта съм най-често Alergia Deathwisper :lol:

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Nov 14, 2007 2:37 pm

Охоо още една машина на хоризонта ;) Ми съпортваме, Морвено земи се вясни стиа само по кръчми, че героинята ти ше атрофира :mrgreen:

тамън мисла ново некро си избича отначало поне ше е с зелен стаф екипиран небрежно отначало :) ма първо още 8 платина за последното парче елит броня ;). то за еле само 2 ме кефят. Некрото са по-гъзарски. Са въпроса е само boy or girl :mrgreen:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Wed Nov 14, 2007 2:41 pm

Момченце, ще ти е по-лесно да му намериш синя броня, отколкото розова за момиченцето :mrgreen:
I don't wanna die

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Wed Nov 14, 2007 3:06 pm

Добре дошъл, Термите, с удоволствие ще играя :) с теб, само се обаждай, когато съм онлайн. Колкото повече толкова по-весело е в тази игра.

Ingame Name: Persephone Soulfire. Само ме добави във френдс листа :).

Обаждайте се да играем заедно бе :), ето последните два-три дни правим дънджъни с Ники, Коцето, Делегата и Бран (едно момиче от нашата гилдия) и е много фън, ако заформим по-голяма група ще е екстра.

Ицо, измисляй какво да ти дам (може и пари) за Кепхета :P.

Edit: Морви ;), розова броня може да се направи с много бяла боя и поне 1 червена :). Чудя се дали да не боядисам на монахинята ми новата розова :P в тоя ред на мисли.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Wed Nov 14, 2007 3:12 pm

@Елейн: Е, сигурна съм, че може, но е по-трудно и скъпо:)
@Термит: Иначе аз играя основно с Reality Refugee и Eos Wintersong напоследък. Адвай, пък дано се засечем:)
I don't wanna die

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Wed Nov 14, 2007 3:17 pm

Нов ъпдейт. ПАК са прецакали некромансъра, само ни закачат :(. И са попрецакали новата/стара имба Word of healing на монка, за сметка на това Light of Deliverence остава прецакано и слабо използваемо :roll:. Баражът кефи, асасинът има доста промени също. Звучи инересно, ето вижте:
Update - Tuesday November 13
Play Balance Updates

We will be evaluating the following changes over the course of this week. Additional adjustments may be made during this time period.

Assassin

* Black Lotus Strike: decreased Energy gain to 5..18; this skill now counts as a lead attack.
* Exposed Defenses: decreased duration to 1..11 seconds.
* Horns of the Ox: decreased damage to 1..11.
* Impale: increased casting time to 1 second.
* Trampling Ox: decreased damage to 5..20.

Mesmer

* Ineptitude: increased recharge time to 20 seconds.

Monk

* Word of Healing: decreased unconditional heal amount to 5..130.

Necromancer

* Soul Reaping: no longer gains any benefit from Spirits.

Ranger

* Barrage: increased damage to 5..20 damage.
* Energizing Winds: decreased duration to 1..31 seconds.
* Magebane Shot: increased disable time to 10 seconds; decreased recharge time to 5 seconds.
* Player Pets: no longer leave exploitable corpses.

Miscellaneous

* Changed the elite skill used by the henchman Mhenlo in Eye of the North to Word of Healing.

Морви, обаждай се като играеш да играем заедно де. А за розовото, е не е чак толкоз скъпо, по една червена боя на парче броня (4 парчета - да кажем, че маската няма да я боядисваш) и по 2 бели на парче. Ся, бялата е скъпа, но не е невъзможно да направиш пари. В ГУЕН някои оръжия като скин са много търсени. Вчера се оказа, че имам два легендарни меча (кой знае кога са ми и дропвали), които вървят към 50к всеки заради скина само. Пазете си нещата от ГУЕН и проверявайте Гилдуорс Гуру сайта за цени, защото някои неща са особено скъпи и се търсят. Може да забогатеете без да се усетите.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Ghibli
Elder God

Post by Ghibli » Wed Nov 14, 2007 4:07 pm

Термите, честито :) Обаждай се в кюто или в играта, с удоволствие ще ти правим компания. Героинята ми се казва Ghibli Silversword 8-)
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Nov 14, 2007 4:33 pm

Мня мене трейда ми е неква чужда наука. Пък и съм със сравнтиелно скромни нужди ;).

Мня що не ебават дамо пвп скиловете майка им. Не че на елето се оплаквам де. Последно ротгота ми го напраиха муцка. Явно не се търси много там еле. Маш ше изджиткам едно РТ/некро че има яки комбинаций с миниъни и спирити ;)

thunder
Forsaken

Post by thunder » Wed Nov 14, 2007 5:08 pm

<--- Thund Arroe, Brother Thund, Bash Cures Cancer (хм най-сетне някой може и да зацепи защо се казва така), etc

Платинум ще рече Професис + Eye of the North, поне в началото си сам за себе си, но пък е красота :)
Scalpel. Sponge. Magic Wand!

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Nov 14, 2007 5:20 pm

Колко ли върви цена на пет Куунаванг още? Тва заедно с Destroyer gloves са ми мечта. ма неам толкова време да трупам пари са там ;( тряят и в real life яко.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Thu Nov 15, 2007 9:48 am

Термите, ако искаш някой за пресиъринга (началната част) имам герой и там...
I don't wanna die