Билярд
Moderator: Moridin
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
Още един глас за това още поне няколко месеца да задържим с обявяването и фаловете - поне в повечето игри, в които участвам аз
Да, пробвал съм, да, забавно и надъхващо е, много приятно е, когато успееш да *не* направиш фал *и* успееш да вкараш точно това, което си обявил... ама поне засега аз лично твърде рядко успявам и от време на време губя удоволствието от играта сред всичкото напрежение покрай задължителните елементи
За отделни игри - може, разбира се.
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
вчера спорът беше, че след като се разбрахме да играем с фалове (2 удара след фал, малко по щадящо е от просто да сложиш топката където си искаш), Шайхири вкара бялата и отказа да приеме това за фал - не било логично
Накрая я доиграхме без фалове тази игра, но играхме с фалове от този момент до края. Принципно добре е да има фалове, в някакъв вид. Просот е дразнещо да играеш и противникът ти да прави по 3-4 фала на игра, а ти по един. Ако правите приблизително едно и също количество е ОК и общо взето няма значение и без това.
Друго за което имаше протести - ако вкараш черната И бялата едновременно - губиш играта, ако вкараш последната си топка преди черната И едновременно вкараш бялата - противника избира в кой джоб да вкарваш черната. Аз лично съм против обявяването, въпреки че понякога е добре да го има. Бтв при обява просто казваш коя топка в кой джоб ще влезе, фал имаш не ако я пропуснеш, а ако вкарaш в джоб, който не си обявил.
Най-важно всъщност е просто да се разбeрeш за правилата преди играта, да няма сърдити после
Друго за което имаше протести - ако вкараш черната И бялата едновременно - губиш играта, ако вкараш последната си топка преди черната И едновременно вкараш бялата - противника избира в кой джоб да вкарваш черната. Аз лично съм против обявяването, въпреки че понякога е добре да го има. Бтв при обява просто казваш коя топка в кой джоб ще влезе, фал имаш не ако я пропуснеш, а ако вкарaш в джоб, който не си обявил.
Най-важно всъщност е просто да се разбeрeш за правилата преди играта, да няма сърдити после
Scalpel. Sponge. Magic Wand!
- BaYa
- Forsaken
Децааа, децаааа! Стига сте се дърлили! Ето ви едни доста сносни правила. Което не иска да каже, че намеквам че не ги знаете. Просто така ще ви е по-лесно да се договорите.
А аз ще започна да тренирам от другата седмица, че има едно 8/10 години без игра. И после ще ви смачкам всичките!!
И на darts също, който пожелае!
А аз ще започна да тренирам от другата седмица, че има едно 8/10 години без игра. И после ще ви смачкам всичките!!
И на darts също, който пожелае!
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Не знам, ма на мен много ми се играе. Ксел, Коруин или някой друг ако му се ходи тая вечер, да казва. 
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Ех, сори ма ше имам гости довечера малко из нас нема как. Иначе ако намерим нейде по кротък билярд кат место, че тия там келеши и тъпа музика наоколо ми лазят по нервите.
Last edited by Xellos on Wed Nov 14, 2007 4:59 pm, edited 1 time in total.
For those who come after...