МЯК!Cruelty wrote:Мяк?.
Ш'ти кажа аз на тебе... само да та фана!

Ultimate Video Game Megamix - this is what your dreams look like if you eat Nintendo games!
Е, малко длъжко е, но си заслужава

Moderator: Moridin
МЯК!Cruelty wrote:Мяк?.
Тирбушона форевър!! http://youtube.com/watch?v=wJNtQQQusL8 Излезе заедно с моя Бор в Задния Двор и - признавам си - беше по-добра.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Roamer wrote:Мдаааа... носталгия, разби'ш ли... а имаше времена, когато наистина ползвахме превключватели / щракалки / шалтери...
The Top Ten Off Switches
Тук "ass" е "магаре", впрочемPaula Says:
April 15th, 2007 at 4:39 pm
God deemed all creation good- and that includes a dog’s butts (which are actually pretty important pieces of equipment if you happen to be a dog). Why is a dog’s butt any less holy than a butterfly’s wing, a cloud formation, a newborn baby’s skin, or a dying man’s eyes? And if God can reveal himself usign an ass (as he did with Balaam) why should we freak out over something like this? We are the one’s who have a problem with a dog’s butt, not God.
Мдааааа... преди две-три седмици ви занимавах с ловец, който е оставил кучето му да го простреля. Е, идиоти секакви - и от днешния улов, ето ви:Roamer wrote:Dog shoots Iowa man during hunt
http://news.bbc.co.uk/2/hi/americas/7068549.stm
Да, човекът е бил пълен идиот - оставил си е пушката на земята... оставил е заредена пушка на земята... оставил е заредена пушка със предпазител в работно положение на земята... оставил е нескършена заредена пушка с предпазител в работно положение на земята... ми заслужил си е наказанието.
Но това, което наистина ме грабна в тази статия, беше това, че май не само той е пълен идиот:
Въх!Alan Foster, a spokesman for the Iowa Department of Natural Resources, told the AFP news agency it was not uncommon for hunters to be shot by their dogs.
...то буквално му е дошло до гушаHe sustained injuries from his feet to the middle of his abdomen, with some pellets reaching as high as his chin, police said.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
И Тери Хатчър да беше никой нямаше да се оплаква. Само че елеметарното възпитание изисква ако си нагазил/а дъбоко в трицифрените числа на килограмите да не замърсяваш околната среда със снимки.shayhiri wrote:Ако беше някое 18годишно парче, никой нямаше да се оплаква, нали знаете?
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests