Гледано напоследък, Part IV

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Mon Nov 12, 2007 8:52 pm

Снощи гледах "Крал Артур" по телевизията... Зле е. Сценарият гонеше нивото на дебилизъм на "300", битките бяха малко, а и в изрязана 4:3 картинка много малко се разбираше от тях. По дяволите!!! От сценариста на "Гладиатор" очаквах доста повече. Не поредица от несвързани епични простотии. А и надъхващата реч, която Артур дръпна накрая... Пет човека армия... Вместо да им каже "Гле`йте сега к`во, дайте да ги размажем" или нещо подобно, което би било по-намясто в съответната ситуация, този разправя за Свобода, Братсво, Равенство и Мъжественост. Ужас... И накрая се ожени за Гуинивир и всички заживяха щастливо. Лошо.
4/10. А на предишно гледане толкова ми хареса...
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

Darkling
Paragon

Post by Darkling » Mon Nov 12, 2007 9:21 pm

DELgado wrote:Gunslinger Лабиринта за мен е един от най-добрите филми които съм гледал въобще. :bigtongue:
Е.. погледай още малко де :) Филмът наистина е много хубав, но чак пък "един от най-добрите"..
След няколко упражнения за разтягане взимам бърз душ и отивам във видеотеката, където връщам две касети взети под наем в понеделник - "Тя в мъжкия изправителен център" и "Двойно тяло", но всъщност пренаемам касетата с филма "Двойно тяло", защото искам тази вечер да го гледам още веднъж, въпреки че едва ли ще имам време да онанирам при сцената с умъртвяването на една жена с бормашина, тъй като в седем и половина имам среща с Кортни в "Кафе Люксембург".

Gunslinger
Warmage

Post by Gunslinger » Mon Nov 12, 2007 11:41 pm

DELgado wrote:Gunslinger Лабиринта за мен е един от най-добрите филми които съм гледал въобще. :bigtongue:
Ем жив и здрав да си!
http://blogofidiots.wordpress.com/
http://tvseriesbg.com/
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'
X-Men Deadly Genesis е Decimation Tie In

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Tue Nov 13, 2007 9:20 am

Darkling wrote:
Е.. погледай още малко де :) Филмът наистина е много хубав, но чак пък "един от най-добрите"..
Добре де беше малко пресилено от моя страна изказване. Ще го преправя на един от най-добрите филми излезли през последните пет години. :mrgreen:

Ghibli
Elder God

Post by Ghibli » Tue Nov 13, 2007 12:08 pm

Гледахме "Трансформърите" - много безумно нещо, за пръв път гледам филм с претенции за хит, който даже не се и преструва да има сценарий :shock: Репликите бяха като писани от деветокласник или (това го каза Ян) от Джордж Лукас. Прословутата "Мацката от Трансформърс" (тм) даже не беше толкова хубава И "оня кадър с колата" (тм) всъщност го няма в самия филм, което й сваля автоматично половината от предполагаемата привлекателност. Иначе съм напълно съгласна с Браги за знамето ;)
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Tue Nov 13, 2007 1:19 pm

Гибли, супер странно ми е как 95% от жените, за които което и да е от момчетата тук напишем че мн ни кефи, за теб са "непривлекателни", "нищо особено" или направо "грозни"....

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Tue Nov 13, 2007 1:23 pm

Muad_Dib wrote:Гибли, супер странно ми е как 95% от жените, за които което и да е от момчетата тук напишем че мн ни кефи, за теб са "непривлекателни", "нищо особено" или направо "грозни"....
Ти пък що се учудваш, това си е съвсем нормална реакция при жените :lol:

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Tue Nov 13, 2007 1:40 pm

Гледах за н-айсти път 21 грама и продължавам да се размазвам от гениалноста на Иняриту. Просто брутален, велик, въздействащ с всяка отделна сцена филм. Нечовешка актъорска игра. Нямам какво да кажа повече. :yo:

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Tue Nov 13, 2007 1:56 pm

Да, това е един от малкото филми, които са ме оставяли замаяна след като съм ги гледала.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Tue Nov 13, 2007 4:15 pm

DEL, ти си мой човек!!! :mrgreen: :oops:
Та понеже се справяш на испански, ей ти информация за Гийермо. Мимик, предполагам си го гледал. Също както и Хелбой. Не са за изпускане Гръбнакът на Дявола и Хроники; страхотни Едурадо Нориега и Джон Легисамо!!! Той, последният, винаги си е бил велик де.
А и последния филм - Сиропиталището - не е никак зле, ако харесваш Аменабар. Номиниран е за Окарите 2008

Добавка: Снощи изгледах Next Door и много сериозно ви съветвам да не го гледате! Макар и идеята да е "интересна", аз още не мога да се "свестя" изцяло.
Също гледах една от многобройните, за зомбита. И много, ама много се хилих. Единственият проблем - не помня коя!! :oops:
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Tue Nov 13, 2007 4:27 pm

Гръбнакът на Дявола не съм го гледал още. Ще се опитам да си го намеря отнякъде. El orfanato и Crónicas трудно ще ги намеря по бг тракерите за съжаление. :cry:

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Tue Nov 13, 2007 4:33 pm

Ако ги искаш на испански, само кажи! Дори ще гледам да ти ги набавя със субтитри, на англè. :wink:

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Tue Nov 13, 2007 4:35 pm

Че те пуснали ли са ги вече на ДВД-та? Нали филмите са от 2007?

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Tue Nov 13, 2007 4:38 pm

Ако нямаш проблем с испанския, се набавят веднага!! И не задавай повче въпроси, моля. (Живея в държавата на най-готините хакери!)
Ако искаш със субтитри, ще се изчака ама малко. :wink:

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Tue Nov 13, 2007 4:41 pm

Е щом са неоригинални ИСКАМ. :yay:

Не се мъчи за субове. Все пак испанския съм го учил 5 години. :lol:

А как ще стане цялата далавера? :wink: