Честит Първи Сняг, мили хора!
Moderator: Moridin
- JaimeLannister
- Forsaken
Мдаа е постопи се повечето
иначе красивичко беше и по-малко прахоляк. Ма са кишаи кал 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Заменям квартирата си за такава с/щу варненския Мол.Marfa wrote:Не, мерси. Емигрирай.

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
- Moridin
- Global Moderator
НимаMarfa wrote:Аз ако исках да съм в Австралия, щях да съм в Австралия, не тука!

Морв, кво му е печалбестото да си на един климат цяла година и да НЕ СИ на тропически остров???
Аз много харесвам тая година. Имаше чудничка есен, с вятър и жълти листа, както си трябва, сега НАЙ-ПОСЛЕ ще има нормална снежна зима и най-вече КОЛЕДА

This is it. Ground zero.
Жоре, да!
Алекс, а срещу кой точно мол искаш? Тоя до гробищата, другия, дето е на двеста метра от него на старата циркова площадка, третия, дето е срещу затвора, или нещото Varna Тоwers, дето е пред завод Черно море? Там ще ти е тегаво обаче, щото хеликоптерната площадка ще смущава съня ти - бръмчат, гадовете.
Алекс, а срещу кой точно мол искаш? Тоя до гробищата, другия, дето е на двеста метра от него на старата циркова площадка, третия, дето е срещу затвора, или нещото Varna Тоwers, дето е пред завод Черно море? Там ще ти е тегаво обаче, щото хеликоптерната площадка ще смущава съня ти - бръмчат, гадовете.
Те там още 10-тина мола поне ше избичат, се 1 ше се намери 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
Аааабе... да ти кажа... за това с измръзванията... баш Варна с тоя "хладен морски бриз", дето вее целогодишно и целодневно (и нощно) през зимата, ни ми я фали
Не и през тоя сезон
Аз лично си предпочитам софийското "я, сняг; я, ледени висулки; мдам, студено ще да е!" пред това да погледнеш навън и да си кажеш "яяя, няма сняг, няма лед, няма нищо, е, сигурно не е чак толкова студено" и после да усещаш всяка едничка секунда от следващия половин час навън, всяка едничка секунда пронизващ режещ вятър 
Мррррф... така де, всъщност си обичам Варна, доста рода там все пак, хубави ора, хубави морета, хубави спомени... но все пак, като става дума за зима, си предпочитам един хубав, еднозначен, категоричен, "нема лабаво" студен снежен ден в планината или дори в Тракия пред това "бе то уж убаво време, ама смееш ли да излезеш..."
Добавено: Гоосподи, наистина ли бях написал нееднозначен там... мдам, много съм бил отнесен... явно дванадесет часа сън и после два часа без ток не са ми се отразили много добре

Мррррф... така де, всъщност си обичам Варна, доста рода там все пак, хубави ора, хубави морета, хубави спомени... но все пак, като става дума за зима, си предпочитам един хубав, еднозначен, категоричен, "нема лабаво" студен снежен ден в планината или дори в Тракия пред това "бе то уж убаво време, ама смееш ли да излезеш..."

Добавено: Гоосподи, наистина ли бях написал нееднозначен там... мдам, много съм бил отнесен... явно дванадесет часа сън и после два часа без ток не са ми се отразили много добре

Last edited by Roamer on Mon Nov 12, 2007 2:37 pm, edited 1 time in total.
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.