Пол Дохърти
Пол Дохърти
Новият ми любим писател.Купих си "Смъртта на магьосника" и съм очарована:).Ако имате мнения и препоръки,споделете.
-You might have a point here,mate.But I can't give it up..Do you wanna know why?
-Why??
-..Meet me in the pub in two minutes.
-Why??
-..Meet me in the pub in two minutes.
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
Мммммммдам, сега, като видях в Уикипедията списъка от книги, и аз се сетих откъде ми е познат - някои от романите му съм виждал на масата на Светла на Славейков
Само че... мня... никакви лични впечатления, нищо не съм чел, sowwy.

Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Аз съм чела няколко от поредицата "Средновековни загадки" и съм с доста добри впечатления. Не съм чела точно "Смъртта на магьосника", но като гледам пак сър Хю Корбет нищи убийства... т.е. нищо ново, но добре изпитано старо. Хю е страхотен герой
Не знам доколко Едуард I отговаря на истината като образ, но от всичко, което съм чела лъха голяма доза достоверност.

(\ /)
(X.x)
(> <)
Reality is an obstacte to halllucination.
(X.x)
(> <)
Reality is an obstacte to halllucination.
Питаш ли ме мен... Първата книга на английски, която прочетох беше Vanity Fair, когато бях на единадесет, и пазя пресни спомени за това как не разбирах около...хммм...90% от думите 
едит: Трябва да обясня защо точно тази книга избрах-ами спечелих я в един "конкурс" по английски, по-точно съчинението ми взе "първо място"

едит: Трябва да обясня защо точно тази книга избрах-ами спечелих я в един "конкурс" по английски, по-точно съчинението ми взе "първо място"