Играно напоследък
Moderator: AlDim
Не, то всички казваме баш как стоят, ма проблемът е, че той не мое се удържи да не сложи някоя квалификация на хората, които не са съгласни с него.
Бтв, основната причина да не ме кефи Странгълхолда е, че прилича на играта по The Shield. Твърдо съм убеден, че никой тук не знае за какво говоря. Блазе ви
Бтв, основната причина да не ме кефи Странгълхолда е, че прилича на играта по The Shield. Твърдо съм убеден, че никой тук не знае за какво говоря. Блазе ви

And you can't dance with a devil on your back...
- RRSunknown
- Elder God
Преди малко изиграх първите 3 мисии на Call of Duty 4.Първите ми впечатления са перфектната оптимизация която са постигнали и невероятната кинематографична атмосфера на мисиите.Успели са да докарат преживяването доста реално-казвам го от личен опит, доскоро бях в казармата.Обикалянето по хълмове и горички и стрелбата с Калашника са направени най-истинския за игра начин.Ще видим как е по нататък ама засега отнася Crysis и Bioshock с лекота поне за мене.Няма нищо общо с недоразуменията Call of Duty 2 и 3.
е не е ЧАК толкова злеRoland wrote: Бтв, основната причина да не ме кефи Странгълхолда е, че прилича на играта по The Shield. Твърдо съм убеден, че никой тук не знае за какво говоря. Блазе ви

ква перфектна оптимизация, кви пет лева? тва нещо е неиграемо на dual core + 7900 SLI на 800x600, ако му включиш сенките...Преди малко изиграх първите 3 мисии на Call of Duty 4.Първите ми впечатления са перфектната оптимизация която са постигнали и невероятната кинематографична атмосфера на мисиите.Успели са да докарат преживяването доста реално-казвам го от личен опит, доскоро бях в казармата.Обикалянето по хълмове и горички и стрелбата с Калашника са направени най-истинския за игра начин.Ще видим как е по нататък ама засега отнася Crysis и Bioshock с лекота поне за мене.Няма нищо общо с недоразуменията Call of Duty 2 и 3.
геймплеят е далеч от "най-истинския начин за игра", стадната овча тийм механика се експлойтва безобразно. и е по-скоро аркадна игра отколкото fps. готиното нещо в геймплея е, че мисиите са като цяло разнообразни, тонове скриптове са изписали. иначе да - много холивуд има вътре и кефи максимално, особено в частта "сталкер, teh hollywood way".
съответно се изиграва и за времето на 2-3 филма.

- RRSunknown
- Elder God
аз затова не съм му пуснал сенките и го играя на MEDIUM.Факта е обаче че Биошок,Airborne,Strangleholde ми забиват до степен на неиграемост при все че са с подобна графика.Определено не мис се случва са срещна всеки ден графика от такъв ранг която да може да се играе и на моя позастарял пачник.
Сигурно в реалния свят няма "овча тийм механика".представата за командоси тип RAINBOW които стрелят перфектно и са някакви супер професионалисти се е наложила точно от измислени филми.От личен опит знам че с Калашник се стреля предимно на късмет.Усещането от играта навява хаос и безредие,някой постоянно вика в бекграунд,съотборниците правят глупости-точно това става и на реални учения ако и да не вярваш.
Прoчее гледал съм клипове на един капитан който беше в Ирак и си е записвал моменти от престрелки на камера -доста работи изглеждат точно като в Call of Duty.
Сигурно в реалния свят няма "овча тийм механика".представата за командоси тип RAINBOW които стрелят перфектно и са някакви супер професионалисти се е наложила точно от измислени филми.От личен опит знам че с Калашник се стреля предимно на късмет.Усещането от играта навява хаос и безредие,някой постоянно вика в бекграунд,съотборниците правят глупости-точно това става и на реални учения ако и да не вярваш.
Прoчее гледал съм клипове на един капитан който беше в Ирак и си е записвал моменти от престрелки на камера -доста работи изглеждат точно като в Call of Duty.
овча тийм механика значи, че моят скуад е като стадо овце - винаги ходи след мен и отгоре на туй е безсмъртен. което значи, че мога да ръшвам (ако се наложи и заобикаляйки) огромни части от мисиите, ако аз остана жив, останалите минават през купища врази, оцеляват и ме настигат. няма нищо общо с реализъм, има общо с механика.
атмосфера, кинофийлинг и тонове полиш. тва са силните страни. геймплеят в сингъла е стриймлайннат до дупка, мултиплейърът е взаимствал със шепи от куейк уорс. самата игра е сбор от идеи оттук-оттам, смесени и полирани по много добър начин, евала за което.
атмосфера, кинофийлинг и тонове полиш. тва са силните страни. геймплеят в сингъла е стриймлайннат до дупка, мултиплейърът е взаимствал със шепи от куейк уорс. самата игра е сбор от идеи оттук-оттам, смесени и полирани по много добър начин, евала за което.
- RRSunknown
- Elder God
Точно затова и се играят подобни екшъни-заради скриптовете, усещането. Че механиката е малоумна и че може да се ръшва,че е линейна и неинтерактивна -това си е така от първия Medal of Honor-така правят тоя стил екшъни просто.Реализъм няма в техническия смисъл на думата обаче атмосферата е перфектна-това съм искал да кажа с реализъм.
И лично аз винаги съм предпочитал компютърните съотборници да са безсмъртни отколкото да трябва да ги паса и да релоадвам по сто пъти заради някое малоумно NPC.
И лично аз винаги съм предпочитал компютърните съотборници да са безсмъртни отколкото да трябва да ги паса и да релоадвам по сто пъти заради някое малоумно NPC.
Ааха. И кога точно са успели да ги гребнат тия шепи, че и да ги имплементират, при положение, че двете игри излизат в разстояние от месец и нещо?Scourge wrote:мултиплейърът е взаимствал със шепи от куейк уорс
Да не говорим, че мултито на Call of Duty серията е мааалко от малко по-дърто от това на Quake Wars... И че и двете всъщност взимат идеи от Battlefield.
- RRSunknown
- Elder God
Call of Duty и Medal of Honor сериите винаги са били сингъл ориенирани и едва ли някой ще тръгне да им гледа мултиплеъра така че няма смисъл да се спори за глупости. Направо си представям как Infinity Ward сядат юни месец и решават че трябва да копират Quake Wars-a.
.Сменят си досегашната концепция и за 4 месеца копират карти,системи квото се сетите е се едно от Куейка 
Ако Куейка е за масите дай ми две заглавия които са за Хардкор плеъри щото аз не се сещам за друго освен Battlefield 2 което да е подобно на Quake Wars

Ако Куейка е за масите дай ми две заглавия които са за Хардкор плеъри щото аз не се сещам за друго освен Battlefield 2 което да е подобно на Quake Wars
Дрън та пляс. Искаш да ми кажеш, че Quake Wars е първата игра с XP система? И че между Quake Wars бетата и последвалата я 2 месеца по-късно CoD4 бета Infinity Ward сa шетали като полудели в опити да изкопират конкуренцията? Ти въобще усещаш ли какви абсурдни теории на конспирацията нищиш?
Или искаш да ми обясниш защо наличието на ролеви елементи в мултито на CoD 4 фигурира в хендс он превюта, пуснати преди Quake Wars бетата?
Въобще това е като да кажеш, че Armageddon плагиатства от Deep Impact, защото експлоатира същата тъпа идея и е пуснат 2 месеца по-късно.
Из превю на GameSpot: "the developers note that the Call of Duty games are among the most popular on Xbox Live, and that Call of Duty 2 was the most popular multiplayer game on the Xbox 360 for almost a year."
Или искаш да ми обясниш защо наличието на ролеви елементи в мултито на CoD 4 фигурира в хендс он превюта, пуснати преди Quake Wars бетата?
Въобще това е като да кажеш, че Armageddon плагиатства от Deep Impact, защото експлоатира същата тъпа идея и е пуснат 2 месеца по-късно.
Всъщност това, което каза току-що е глупост. При все силно посредствения сингъл, Call of Duty 2 и 3 станаха големи именно благодарение на мултито си.Call of Duty и Medal of Honor сериите винаги са били сингъл ориенирани и едва ли някой ще тръгне да им гледа мултиплеъра така че няма смисъл да се спори за глупости.
Из превю на GameSpot: "the developers note that the Call of Duty games are among the most popular on Xbox Live, and that Call of Duty 2 was the most popular multiplayer game on the Xbox 360 for almost a year."
- RRSunknown
- Elder God
Al_Dim-e не усети ли иронията брат?Кога съм посочвал конспирации -точно това казвам и аз че това са смешки и само Scourge създава свободни съчинения.
Далеч в епохата преди Call of Duty 2 i 3 имаше едни игри които бяха отлични и дори игри на годината казваха се Medal of Honor и Call of Duty 1.Залагаха на невиждан сингъл плеър представящ войната по нов за тогава начин.Call of Duty 2 беше откровенно по слаба игра а пък за тройката да не говорим.Имаше една статия на Freeman в Workshop-a за Call of Duty 2 -прочети я ако намериш време.Споменатите серии за станали "Големи" само за Xbox live щото като имаш само едно Хало няма на какво друго да играеш и ти писва.Честно казано всичките Call ot Duty-ta са жалки смешки като мултиплеър.
Отвори Gamespy и виж най играните мултиплеър екшъни -ще забележиш че тройката въобще я няма в списъка а двойката е далеч назад много след игри като CS,Half-Life,Unreal T(вариантите),Battlefield(различни),Quake,Wolfenstein -чак като ми не бих играл нито една от тези тогава ще посегна към мулти на Call of Duty 3 (Да ме пази Господ
)
Далеч в епохата преди Call of Duty 2 i 3 имаше едни игри които бяха отлични и дори игри на годината казваха се Medal of Honor и Call of Duty 1.Залагаха на невиждан сингъл плеър представящ войната по нов за тогава начин.Call of Duty 2 беше откровенно по слаба игра а пък за тройката да не говорим.Имаше една статия на Freeman в Workshop-a за Call of Duty 2 -прочети я ако намериш време.Споменатите серии за станали "Големи" само за Xbox live щото като имаш само едно Хало няма на какво друго да играеш и ти писва.Честно казано всичките Call ot Duty-ta са жалки смешки като мултиплеър.
Отвори Gamespy и виж най играните мултиплеър екшъни -ще забележиш че тройката въобще я няма в списъка а двойката е далеч назад много след игри като CS,Half-Life,Unreal T(вариантите),Battlefield(различни),Quake,Wolfenstein -чак като ми не бих играл нито една от тези тогава ще посегна към мулти на Call of Duty 3 (Да ме пази Господ

един въпрос и към двамата: вие играли ли сте куейк уорс, мултито на cod4 и кво да е от батълфийлд или само гледате да се намирате на приказка? сериозно подозирам, че НЕ сте.
бтв, за рсс:
http://www.xfire.com/cms/stats/
xfire юзърите не са представителна извадка, но е повече от нищо.
бтв, за рсс:
http://www.xfire.com/cms/stats/
xfire юзърите не са представителна извадка, но е повече от нищо.