Играно напоследък
Moderator: AlDim
Нито може да стъпи на малкия пръст на Max Payne, нито на вдъхновилия я Hard Boiled.
Пък за визията - ръбава и недетайлна, с ужасни модели на персонажите, разни гнуснярски 2D обекти и постоянно спадащ фреймрейт. Някои нива по-стават, но други като онова на пристанището са гняс. Единствената далавера е чудесната деструктивност. Но на мен поне на 2рия час ми писна да гърмя шитс.
Пък за визията - ръбава и недетайлна, с ужасни модели на персонажите, разни гнуснярски 2D обекти и постоянно спадащ фреймрейт. Някои нива по-стават, но други като онова на пристанището са гняс. Единствената далавера е чудесната деструктивност. Но на мен поне на 2рия час ми писна да гърмя шитс.
- The Dragon
- Elder God
Бе и Hard Boiled не беше нищо особенно. А Stranglehold-а е кичозен и скучен. Което е изключетелно трудно за постигане. А графиката му е на светлинни години от Биошок, Gears Of War и даже от Roboblitz които са със същия енджин. За сметка на това е по-тежка и насича.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
- The Dragon
- Elder God
Което не му пречеше да има поне някое от трите неща които направиха Max Payne велик, нали? А именно атмосфера, история и геймплей.Muad_Dib wrote:Напротив, просто това е "римейк" на Макс Пейн от Джон Ву, който е продължение на Хард Бойлд. Ти ако си очаквал Биошок определено си сбъркал адреса, пич.
Тук престрелките са скучни мамицата му, а текила бомбите - само като аптечка ги ползвам - видш ли ги веднъж и ти стига. Историята е на нивото на Minesweeper, а атмосферата остро издиша. Аз все пак съм известен като фен на малоумни екшъни, но освен маоумни трябва и да са забавни.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
- RRSunknown
- Elder God
Stranglehold освен че е на цели 12 гигабайта,има графика много по скапана от всичко актуално в момента,изиграва се за жалките 7-8 часа,Геймплея е уникално повторяем и елементарен.Може да съм краен но това е истината-тази тъй наречена "игра" нито забавлява след като 50 пъти подред повторя едно и също нещо по един и същи начин, след като за 50 път видях едно и също взривяване и трошене сложено не за геймплея ами заради самото слагане. Фабула липсва.Спомената атмосфера ала Джон Ву също я няма.След финала на Биошок поне остана накакво стоплящо чувство за удволетворения от постигнатото, нещо което да си спомням и след време- след финала на Stranglehold остава единсвено чуството за пропиляно време изагубени напразно пари.Тая игра е точно като първия FarCry(преди Insticts)-гол енжин без реален геймплей скалъпен с идеята да се подлъжеш от големите имена и да направиш още малко оборот на NVidia или ATI.Не виждам абсолютно никаква причина човек да играе точно тази игра, не и в сезона на Bioshock,Witcher Call of Duty 4.(че и някои други)
- RRSunknown
- Elder God
Не мога да повярвам че си успял вече да изиграеш Call of Duty 4 ,че и Witcher
впечатляваш ме искрено!Днеска видях в Арената Crysis F.E.A.R.
erseus mandate така човек може първо да си дръпне тях преди да посяга към Stranlehold-a.Забравих и Painkiller:Overdose също.Едиственият човек който познавам и който е изиграл целия Stranlehold без да му писне е вуйчо ми-уловката е че тойа играе САМО First person shooter и като няма какво да играе издържа и на тъпизми- в момента в който му записах HL E2 Stranlehold беше злостно затрита.

- RRSunknown
- Elder God
Мисълта ми беше че щом споменах някои заглавия и ти отговори че си ги изиграл помислих че наскоро си разцъкал Straglehold-а.Аз например наскоро имах възможност да я играя щото бях в казармата като излезна и бях чел за нея само в Уоркшопа. Пък дори и тогава пишеше за Airborne,Bioshock.Ako играеш и други игри освен екшъни имаше Civilization:Beyond the Sword и World in conflict. Разбира се ако няма какво да правиш и те гони скука тогава приемам че става за игра още повече че поне нямаше крашове и бъгове каквито четох че имало в Hellgate която със сигурност няма да изиграя.Сега съм почнал Witcher-a и първите ми впечатлния са повече от добри-ще видим какво ще стане по нататък.