Колко е голям? (18++++++)

Мръсните страсти – на сапун
Locked

Колко е?

Като пикам от Ниагара усещам студената вода долу!
5
16%
Ти комините на Кремиковци по какъв калъп мислиш са правени?
0
No votes
Мога да извадя всичко от барлонгите си!
7
22%
Вижда се чак от Андромеда! Без телескоп!
2
6%
Вчера изнасилих син кит. Опита се бяга мамка и!
3
9%
По-голям от на Чък Норис!!!!!
15
47%

Total votes: 32

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue Nov 06, 2007 5:10 pm

Morwen wrote:А сега вземи прочети това за мониторите и режимите и си отговори сам защо няма значение дали файлът е пдф, тхт или бмп. А обратната ти логика... ми наистина е обратна :lol:
:x Добре, знаеш, че нищо не разбирам от формати и режими, мониторът беше студен, операцията неприятна, а споменът - леко абсурден. Не искам инсинуации, че всичко е било нахалост.

Ей сега слизам до книжарницата и вече ше си говорим сериозно.

Сигурно не ви е минавало през ума, но аз въщност никога не съм си го мерил (прецизно) преди. И даже, като нямах база за сравнение, си мислех, че ми е по-скоро среден. Обаче после (към 20год.) като почнаха всички жени: "Къде расло - къде пасло?!", "Що си се напомпал така с парафин?", "Физически ми е невъзможно да си отворя толкова устата!" и т.н. - и усетих накъде отиват нещата. :?
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Tue Nov 06, 2007 5:11 pm

ОМГ ПЛЗ СПРИ ВЕЧЕ ДА ГО ***, ЩЕ ТИ ГО ИЗМЕРЯТ И КРАЙ, АЙДЕ СТИГА!!!!!!!
This is it. Ground zero.

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Tue Nov 06, 2007 5:14 pm

Абе то е ясно, че Шайхири се шегува, ама много странно това чувство за хумор, пък и не бива да се злоупотребява... :roll:
Юда, егоист, луда и wow-холик :)

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Tue Nov 06, 2007 5:17 pm

Е, ся как следващата му реплика ще е "не се шегувам, какво да правя като никой не ми вярва колко ми е голям".
Е, някъде на седмия месец шегата се поизтърка... :lol:
Last edited by Morwen on Tue Nov 06, 2007 5:19 pm, edited 1 time in total.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue Nov 06, 2007 5:18 pm

Moridin wrote:ОМГ ПЛЗ СПРИ ВЕЧЕ ДА ГО ***, ЩЕ ТИ ГО ИЗМЕРЯТ И КРАЙ, АЙДЕ СТИГА!!!!!!!
Ясно, Мор. И аз на тва разчитам. Най-малкото е много трудно да си измериш сам обиколката, например, а и не се беше налагало досега.

П.П.: Ланис, чувството за хумор си е ч-во за хумор, цифрите са си цифри.
П.П.2: Морви "почти" уцели. :roll:
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Tue Nov 06, 2007 5:21 pm

Lannis wrote:Абе то е ясно, че Шайхири се шегува, ама много странно това чувство за хумор, пък и не бива да се злоупотребява... :roll:
Не се шегува. Притеснен е и с тези приказки се застрахова в случай че пенисът му не излезе мастодонта, за който го представя.
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Tue Nov 06, 2007 5:22 pm

Имах предвид да спреш да отговаряш с НОВИ самореклами, аман. Заключвам до четвъртък, досадно стана!
This is it. Ground zero.

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Thu Nov 08, 2007 1:53 pm

Еми четвъртък е. И аз все още нямам никакво намерение да се изнижа като мокра връв. :lol:

Само да кажа, че шублерът отпада, понеже и двата, които намерих у дома, бяха ръждясали до степен на неотваряне. Вероятно с малко усилие бих могла да оперирам с тях, но реших да не рискувам - все пак не искам да повредя човека, нищо не ми е направил.
Освен това предложих на шайхири да вземем и трети човек като рефер, но той отказа с думите, че ми има пълно доверие. Ако почне да се отмята от резултатите тука, да знаете да не му вярвате. 8-)
Та, до скоро включване, вече от неговата къща :)
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Thu Nov 08, 2007 2:25 pm

Трябваше да питаш Петя за шублер:( Иначе наистина от ръждасял метал може да хване и тетанус, не е гот...
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Thu Nov 08, 2007 3:33 pm

Очакваме с нетърпение резултата. :lol:

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Thu Nov 08, 2007 3:36 pm

DELgado wrote:Очакваме с нетърпение резултата. :lol:
Ъъъ... защо?

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Thu Nov 08, 2007 3:37 pm

Оххххххх, от както се събудих тази сутрин, тръпна!!! :twisted: :lol:
Амелиооо, ще си гриза ноктите докато публикуваш резултатите! И то с линийка в ръка. Дори претеглям опцията да изкарам ноща в офиса, ако закъснеете с меренето!!! :mrgreen:
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Thu Nov 08, 2007 3:39 pm

passer-by wrote:
DELgado wrote:Очакваме с нетърпение резултата. :lol:
Ъъъ... защо?
Мно'о добър въпрос наистина... аз още си чакам отговор на моето питане от по-миналата страница, ама още тогава загубих надежда :)
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Thu Nov 08, 2007 3:44 pm

ако бяхте питали за нещо релевантно по анатомията на Шайха (особено тази която таи м/у кръста и колената) - щяхте веднага да поличите отговор!! 8-)

ПП: Малеййййй, станала съм Алкохолик!!! :shock:
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Thu Nov 08, 2007 4:08 pm

Логичният въпрос е точно кво правят изобщо франкофончетата в тая тема. Не мислите ли? :idea:

Роумър, ако спреш и се замислиш за момент, сам ще намериш отговора си. :) Мога и да съдействам. Значи, непрестанният обществен интерес по въпроса очевидно се дължи точно на легендарния, полумитичен статут на въпросния обект. Не смяташ ли, че веднъж след като излязат наяве точните мерки, темата неминуемо ще се принизи до всекидневен, общоизвестен факт, който вече е безсмислено да се обсъжда или дори споменава?

Както виждаш, вече съм направил каквото трябва. 8-) Спете спокойно.