Moderator: Moridin
Относно Полета и Апокалипсис и аз предпочитам Полета. Просто ми е по-близък и разбираем и съответно ми въздейства доста по-силно. Всеки оценяма филмите според това как са му въздействали лично на него и е нормално вкусовете на хората да не съвпадат. Така че такива спорове според мен са леко безмислени.Roland wrote:Специално с Апокалипсиса смятам, че Полетът е МНОГО над нивото му, кво остава НА него. Иначе не, естествено, че не ВСЕКИ филм, който не разбираме, трябва да се смята за гениален. Просто този и други като нео имат достатъчно значима репутация в киното изобщо, за да си позволим скромността да смятаме, че ако не ни впечатлят особено, проблемът може би е по-скоро в нашия телевизор.
Забелязвам тенденцията постовете ти да съдържат думи, но не и смисъл.Аз няма да бъда така мек като колегите - ОДИ СЕ ПРЕГЛЕДАЙ.
Ще подходя със снизодителното мнение, че поне си го гледал. И ще те попитам - къде пък му видя порн-а? Или, както на гладния му се привиждат гевречета, и на теб ти се привижда!shayhiri wrote:"Първият СОУ" е евтина торчър-порн театрална пиеска с хай-консепт какъвто мога да измисля за 5 мин. докато си чопля носа.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests