Колко е голям? (18++++++)

Мръсните страсти – на сапун
Locked

Колко е?

Като пикам от Ниагара усещам студената вода долу!
5
16%
Ти комините на Кремиковци по какъв калъп мислиш са правени?
0
No votes
Мога да извадя всичко от барлонгите си!
7
22%
Вижда се чак от Андромеда! Без телескоп!
2
6%
Вчера изнасилих син кит. Опита се бяга мамка и!
3
9%
По-голям от на Чък Норис!!!!!
15
47%

Total votes: 32

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Tue Nov 06, 2007 12:09 am

:shock: :shock: :shock:

Ти явно искаш да гледаш? :mrgreen:
This is it. Ground zero.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue Nov 06, 2007 12:11 am

Таванчето е романтика. :thumbsup: Държа да подчертая още веднъж, обаче, чисто клиничното естество на събитието.

Разбира се винаги можем да обсъдим значимостта на резултатите впоследствие на по чай.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

ifadriana
Mistborn

Post by ifadriana » Tue Nov 06, 2007 12:12 am

Их, пък и ти! Аз с най-благородни намерения предлагам помощ :mrgreen:

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Tue Nov 06, 2007 12:18 am

Благодарна съм, за което :lol:
Но най-вероятно ще проведа експеримента у шайхири. Щото по-лесно се съвместява програмата на двама души, отколкото на трима...
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue Nov 06, 2007 12:19 am

Да не забравим измервателната техника!! :shock:
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Tue Nov 06, 2007 12:26 am

Ок, часът и мястото на срещата са известни - в четвъртък, към 5 следобед у шайхири. Възнамерявам да меря с някаква връвчица и после линийка - шивашкият метър е неудобен за малки обекти.
Да преговорим. Ще меря:
1. Дължина - по горната страна на пениса от върха на главичката до основата.
2. Обиколка - както е посочено в Уикипедия - непосредствено под главичката, в най-широката част и в основата. Ще дам отделните стойности и след това усреднената по тях.
3. Голям диагонал (май еди-каква-си-ос го наричаха) на въпросния елипсоид в най-широката част.
Ако имате други идеи - казвайте овреме.

шайхири, нали имаш у вас някакви връвчици и линийка?

Oui. Je suis garbage.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Tue Nov 06, 2007 12:31 am

:dash: :dash: :dash: Това по темата и развитието й.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue Nov 06, 2007 12:34 am

Amelia wrote:Ок, часът и мястото на срещата са известни - в четвъртък, към 5 следобед у шайхири. Възнамерявам да меря с някаква връвчица и после линийка - шивашкият метър е неудобен за малки обекти.
Да преговорим. Ще меря:
1. Дължина - по горната страна на пениса от върха на главичката до основата.
2. Обиколка - както е посочено в Уикипедия - непосредствено под главичката, в най-широката част и в основата. Ще дам отделните стойности и след това усреднената по тях.
3. Голям диагонал (май еди-каква-си-ос го наричаха) на въпросния елипсоид в най-широката част.
Ако имате други идеи - казвайте овреме.

шайхири, нали имаш у вас някакви връвчици и линийка?
Е имам, имам. Или ше намеря дотогава.

Протестирам остро с/щу целенасоченото двусмислие на първия болд по-горе, обаче. :evil:

И с/щу излишната бюрократщина на втория. Обиколката винаги се мери в най-дебелата част, пириъд. (Която, като е на 2/3 от дължината, да знаете кви функционални мъки създава. :( Спомняте си колко съм се оплаквал относно "презервативната конспирация".)

П.П.: Дима, защо главата в стената? Ако някой трябва се тръшка, тва съм аз. :?

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Tue Nov 06, 2007 12:37 am

shayhiri wrote: П.П.: Дима, защо главата в стената? Ако някой трябва да се оплаква, тва съм аз. :?
Що? Толкова ли съм ти противна?

Иначе за бюрократщината - човек на точните науки съм. Обичам като ще правя експеримент с измерване, да го правя както трябва. Взимаме и трите мерки.

Oui. Je suis garbage.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue Nov 06, 2007 12:39 am

Amelia wrote:Що? Толкова ли съм ти противна?
Ни най-малко, разбира се, доколкото се познаваме. :)

Просто цялата работа си е маса стрес, съгласете се. :neutral: Аз не се оплаквам, де - но се надявам на някъв респект за саможертвата, поне.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Tue Nov 06, 2007 12:41 am

Не е елипсоид! Елипсоид е дирижабълът на граф фон Цепелин! Амаха!

Меренето на въпросната (главна) ос на елипсата-сечение не трябва да докосва обекта, иначе ще се приближи неправилно до обиколката. Така че измерването в тоя случай е малко на око, или ако има подходящи плоскости да притиснат обекта от двете страни, така че да се измери лесно разстоянието между тях е воала ;р

Оф, вживях се :neutral:
This is it. Ground zero.

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Tue Nov 06, 2007 12:41 am

Айде да стигнем до саможертвата пък ще видим за респекта. Ако си държиш на думата - имаш го.

Oui. Je suis garbage.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue Nov 06, 2007 12:42 am

Винаги съм държал. Тенкс, сис.

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Tue Nov 06, 2007 12:43 am

Мор, на око ще измеря - грешката ще е от порядъка на милиметри и няма да повлияе много на резултатите.

Oui. Je suis garbage.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue Nov 06, 2007 12:44 am

:shock: Дам, пък и ше си спестя тва:
Moridin wrote:или ако има подходящи плоскости да притиснат обекта от двете страни, така че да се измери лесно разстоянието между тях е воала ;р