Шайх, честно говориш много смешно. Защо да се мери по-големия диаметър? Правилната мярка си е точно обиколката, с която почна. Тя е точна мярка. Диаметърът на елипса е двусмислена мярка. Ти се хвалиш с големия, но всеки, който е наясно, знае, че при една и съща обиколка, колкот по-голям големия, толкоз по-малък малкия. Значи излиза, че ти не искаш да дадеш точна представа, а просто да се хвалиш с големи числа
Колко е голям? (18++++++)
- Moridin
 - Global Moderator

Да.
Шайх, честно говориш много смешно. Защо да се мери по-големия диаметър? Правилната мярка си е точно обиколката, с която почна. Тя е точна мярка. Диаметърът на елипса е двусмислена мярка. Ти се хвалиш с големия, но всеки, който е наясно, знае, че при една и съща обиколка, колкот по-голям големия, толкоз по-малък малкия. Значи излиза, че ти не искаш да дадеш точна представа, а просто да се хвалиш с големи числа

This is it. Ground zero.
						Не бе, Мор, аз даже се притесних кат се отплесна темата накъм неизвестния засега диаметър. 
 Аз съм си комфортен с познатите 17+ санта.
Което за дължина нищо кой знае кво не е, на фона на некои колеги, така че вобще няма с кво да се хваля, дори и да искам.

Което за дължина нищо кой знае кво не е, на фона на некои колеги, така че вобще няма с кво да се хваля, дори и да искам.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
И как???Moridin wrote:Хрис, ми всичко измеримо няма значка, докато не измерим удоволствието, което доставя, пък едва ли ще се вкараш в това![]()
![]()
Но виж, имам идея, можеш да измериш колко дълго изтрайва
Това зависи от прекалено много фактори.
А за удоволствието - ще си помисля, когато видя атрибута.
За момента ни трябват сухи геометрични свойства, за да се сложи край на спекулациите.
Освен тва няма смисъл.
А за времето пък вече съвсем никъв смисъл няма да се мери, щото си зависи изцяло от мен - може 5-6 пъти в рамките на два часа, може и същите тия два часа на един път.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Ми дотук рекламации е имало само заради твърде изтощителен секс: просто около третия месец ми изхвърлят учтиво, но твърдо нещата от квартирата си и така.  

Повече нищо, освен ако не се засечем някъде пак и не ги връхлетят спомени.
 Женска им работа.

Повече нищо, освен ако не се засечем някъде пак и не ги връхлетят спомени.
Предвид чисто научната същност на изследването, предлагам неутрален терен - у Мор, да речем. 
Утре вечер.

Утре вечер.