Beowulf

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
Post Reply
shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri Nov 02, 2007 12:10 pm

Много правилна забележка, Ян. Защото само тук са поне толкова: http://www.worstpreviews.com/trailer.php?id=118&item=7

А колко още спотове, клипове, че и трейлъри съм гледал не е истина. 8-)

Аре така и така сте кликнали, непременно гледайте кво прави пича с рандъм морски чудовища. :shock:

Едит Ян: Само да вметна, че понеже ме дразниш, следващото подобно мнение ще го изтрия, а за теб ще има последици...
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Fri Nov 02, 2007 12:14 pm

Аз не кликнах :mrgreen:
And you can't dance with a devil on your back...

inkheart
Paragon

Post by inkheart » Fri Nov 02, 2007 12:14 pm

Егати... поне да имаше органичността на вода това нещо, то изцяло 3D. И барем някакво внушително оръжие да му бяха сложили. Интересно ми е какво ще направиш на морско чуводище с нож!

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Fri Nov 02, 2007 1:03 pm

Roland wrote:Аз не кликнах :mrgreen:
И аз. Страх ме е да пробвам. :shock:

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri Nov 02, 2007 1:06 pm

Всъщноствникакъвслучайнепробвайтещотооткактокликнахнемиработиинтервала. :shock:

Ето го пак в по-удобен вид линка към клипчето, което НЕ Е трейлър: http://www.worstpreviews.com/trailer.php?id=118&item=7

едит: Ян, ти видя ли надписите/линковете над прозореца с клипа? Тях имах предвид:
Trailer 1
Trailer 2
Restricted Trailer 1
Restricted Trailer 2
TV Spot
Trailer 3
International Trailer
Clip 1
Само пояснявам, да не би да не сме се разбрали.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Fri Nov 02, 2007 1:13 pm

TV spots не са трейлъри :) Клиповете тоже. Пак до 6 ги докарваш, а при това те са еднакви :)

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri Nov 02, 2007 1:23 pm

Да бе, ОКс. :) Е, шест - шест.

Може и още да пуснат. :lol:

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Fri Nov 02, 2007 1:27 pm

За още май няма вече за кога. Аз съм гледал само два трейлъра, но ми стигат. :? 8-)

Skywalker
Warmage

Post by Skywalker » Fri Nov 02, 2007 3:15 pm

щом 2 ти стигат

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Fri Nov 02, 2007 3:23 pm

Шайхири, и аз погледах онзи ден "видео-материалите" и мога смело да заявя, че все едно си гледал само 3. Специално TV spots са почти напълно идентични.

Хм, на мен ли само така ми се струва, или I AM BEOWULF го "пеят" със същата "мелодия" като на THIS IS SPARTA! :roll: :roll: :roll:
Юда, егоист, луда и wow-холик :)

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Nov 02, 2007 3:33 pm

Болни хора :roll:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

zhivik
Archmage

Post by zhivik » Fri Nov 02, 2007 4:15 pm

Абе мани, аз доста силно предполагам, че филмчето ще се окаже нещо като 300 - сравнително сносно, при положение че нямаш твърде високи очаквания. След което Алекс най-вероятно ще поясни, как всъщност точно това е очаквал :)

Иначе аз лично смятам, че ще се повтори историята с 300, гледайки още сега как определен кръг хора по света се навиват, още преди да имат идея какво точно ще представлява филма. Малката част, гледали го на предварителни прожекции, пък сипят оди колкоо е бил велик, както беше и при 300. Аз лично, базирайки се на трейлърите до момента, съм скептичен, че това ще е революция в пълнометражните анимационни филми, и че самонавиването в някои среди ще е с покритие. Разбира се, изобщо няма да се разсърдя ако бъда опроверган, лошо няма, ама някак си не ми се струва, че ще стане ... :)
This signature is not yet rated

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Fri Nov 02, 2007 4:21 pm

Е аз принципно очаквам да е малко по-лош от 300. Единственото което искам е да е зрелищен. 8-)

Roland
Site Admin

Post by Roland » Fri Nov 02, 2007 4:22 pm

Пък аз неясно що очаквам да няма нищо общо с 300 на квото и да е ниво :lol:

Darkling
Paragon

Post by Darkling » Fri Nov 02, 2007 5:01 pm

По-лош от 300? За Геймън говорим все пак, трудно ми е да повярвам че подхождате толкова скептично :roll:
След няколко упражнения за разтягане взимам бърз душ и отивам във видеотеката, където връщам две касети взети под наем в понеделник - "Тя в мъжкия изправителен център" и "Двойно тяло", но всъщност пренаемам касетата с филма "Двойно тяло", защото искам тази вечер да го гледам още веднъж, въпреки че едва ли ще имам време да онанирам при сцената с умъртвяването на една жена с бормашина, тъй като в седем и половина имам среща с Кортни в "Кафе Люксембург".