А, на любимия ни Ясновидец И Пъзелоредач* малко му трябва...Muad_Dib wrote:Няма да стане 70 страници, филмът дори няма хубав трейлър ънлайк 300.

*Това от темата "Ноември '07"

А, на любимия ни Ясновидец И Пъзелоредач* малко му трябва...Muad_Dib wrote:Няма да стане 70 страници, филмът дори няма хубав трейлър ънлайк 300.
Еми при мен от 300 нмаше разочарование.passer-by wrote:Тая тема явно няма да я докарате до 70+ страници като една друга (hint - лигоизточваща и кряскаща), но да видим дали разочарованието няма да е сравнимо
. Поне феновете на трейлърите не изкарват Беоулф филм на десетилетието и какво беше още там
Или може би точно онази тема поохлади предварителните страсти
AAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!! Take THAT, mofos! Just like I imagined! Oh it's so good to be right again!I just saw one of the first advanced screenings of beowulf. This film will change everything. It's not even the 3d but the animation. In terms of the CGI, this is the first time they've really nailed human-looking characters. There is so much detail, you can even see the peach-fuzz on the characters' noses. The hair looks amazing. Even the eyes are done pretty well, they dart around like you would expect them to. Spiritually, this movie resembles 300 in its scope and epicness. If this film does well, it will open the floodgates for more like it. No trailer will do this film justice. Just go and see it and judge for yourself. You won't be sorry.
P.S just read through the whole thread (the vs 300 thread) This film has decapitations, limbs being torn, tons of blood, and full frontal nudity of Angelina Jolie (swear to god). Might as well throw in that beowulf is in the nude for a key scene as well. Do not take the kids to this one...
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Users browsing this forum: No registered users and 31 guests