На кино с компания :)

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
Locked
DELgado
Elder God

Post by DELgado » Thu Nov 01, 2007 10:37 am

Morwen wrote:Ама ти нали си с апартамент, от който можеш да будиш Ксел с викане и провинциалното имение, каква нова квартира?
Сага съм пак в Подуяне (без коментри относно името на квартала :twisted: ).

Иначе много ме е яд за Shoot'Em Up-а. Май няма да успея да го гледам на кино. :cry:

Bat Garo Still Rots
Moderator

Post by Bat Garo Still Rots » Thu Nov 01, 2007 10:54 am

В този ред на мисли очакваме купон за освещаване на апартамента :lol:
DIABLO 3: AND THE HEAVENS SHALL TREMBLE

Roland
Site Admin

Post by Roland » Thu Nov 01, 2007 1:43 pm

Айде на Евидент Резил 3 в петък, а? :)

Дават го в мола от 20:15 и е само час и половина, така че това е ок като час според мен. Някой навит? Се пак Мила Йовович, мачетета, зомбита...
And you can't dance with a devil on your back...

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Thu Nov 01, 2007 1:55 pm

Първи на опашката. :D Тва е утре, бтв. Крайно време е да отпочна ноемврийската си филмова оргия и какво по-добро начало оттва? 8-)
DELgado wrote:и след като успях да накарам Бат Гаро да хелпне се отдадохме на сваляне на тапети и латиксеране (има ли въобще такава дума :? ) до вечерта
Сега, като стана въпрос за оргии. Валери, дори да има такава дума, тя - предполагам, някак си - е "латЕксИране". Иначе, опасявам се, звучи като още по-съмнителна от въпросната дейност и при положение, че и Гаро е замесен - и то до вечерта! - нещата съвсем се оклепват. Ся вярно, че Гаро се е дърпал до последно, като истински арменец - но след като в крайна сметка се е поддал на натиска ти, това не го извинява. :?
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Thu Nov 01, 2007 1:55 pm

Roland wrote:Айде на Евидент Резил 3 в петък, а? :)

Дават го в мола от 20:15 и е само час и половина, така че това е ок като час според мен. Някой навит? Се пак Мила Йовович, мачетета, зомбита...

А защо чак от 8 и 15? Не може ли малко по-рано?

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Thu Nov 01, 2007 1:59 pm

Не се прави, че не си видял компромата! :roll:

Рол, мисля, че са по-скоро гукрита, в интерес на точността, едни такива непалски ножлета с характерна обърната извивка и утежнен връх - идеални за сечене на зомбита, бтв.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Thu Nov 01, 2007 2:03 pm

DELgado wrote:
Roland wrote:Айде на Евидент Резил 3 в петък, а? :)

А защо чак от 8 и 15? Не може ли малко по-рано?
Ми по-раното е 18:15, което също ме устройва :) Както кажете.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Thu Nov 01, 2007 2:04 pm

shayhiri wrote:Не се прави, че не си видял компромата! :roll:

Рол, мисля, че са по-скоро гукрита, в интерес на точността, едни такива непалски ножлета с характерна обърната извивка и утежнен връх - идеални за сечене на зомбита, бтв.
Видях го. :shock: Явно не съм се бил събудил още и съм объркал правописа. :oops: И бтв Гаро не се дърпа много - сам предложи да помогне. :bigtongue:

Е шест и петнайсет май е прекалено рано. Ок съм за 8:15 тогава. Дано филма си заслужава, защото ще трябва да компенсира неходенето ми вчера на Шутенъп-а. :?

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Thu Nov 01, 2007 2:08 pm

И на мен ми е все тая за часа. Предпочитам по-рано, че да не чакам, но работещите ще врекнат в хор. :lol:
Last edited by shayhiri on Thu Nov 01, 2007 2:09 pm, edited 2 times in total.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Thu Nov 01, 2007 2:08 pm

Малоумно би-мууви с яко екшън и зомбита ще е, както се и очаква от него :)

Днеска мое да ударя втория ударно, за подготовка, че не съм го гледал.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Thu Nov 01, 2007 2:12 pm

Roland wrote:Малоумно би-мууви с яко екшън и зомбита ще е, както се и очаква от него :)

Днеска мое да ударя втория ударно, за подготовка, че не съм го гледал.
Втория е ужасен. :dash: За разлика от първия който даже ми хареса до някаква степен. То само заради него, зомбитата (обожавам зомби фликове :mrgreen: ) и кака Мила съм навит да отида на кино.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Thu Nov 01, 2007 4:53 pm

Ще пропусна с устрем :lol:
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Thu Nov 01, 2007 4:58 pm

И аз, седем лева за това друг път.

Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Thu Nov 01, 2007 5:52 pm

Мдам... май вече съм споменавал за моите преживявания с втората част и скърцащата врата... <clickety-click>... аха, споменавал съм наистина :) Тъй като този път управата на Мола едва ли ще може да ми гарантира наличието на скърцаща врата, осигуряваща някакво реално забавление и елемент на изненада и непредсказуемост, мисля, че кат' за утре ще пропусна... пък знам ли, в някой момент нататък може и да ме цапне некое откАчено настроение и да реша да го гледам, ама хич не е ясно :)
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Thu Nov 01, 2007 6:03 pm

Явно се шири мнението че филма ще е тъпичък. :roll: