Гледано напоследък
Moderator: Moridin
- CruelGoblin
- E'lir
Започнах да си тегля Katekyoshi Hitman Reborn и много се забавлявам
Да не говорим, че изчетох и мангата и бях ей така
От новите сериали тегля Dragonaut и Rental Magica, засега само първото съм гледала, не е върховно, ама ми стана интересно
Постоянно откривам разни филмчета - гледах миналата седмица The girl who leapt through time (много забавни бяха скоковете във времето, защото героинята наистина скачаше и приземяванията й бяха просто уникални
), също си изтеглих и Youbi, the five-tailed fox, ама още не съм го гледала. Изобщо само се чудя какво да си тегля 

Мушу, ако искаш нещо наистина забавно от новите сериали пробвай Bamboo Blade. От описанието ми мязаше на някаква ужасна боза, но взез, че го пробвах и ме попиля от смях, дано и занапред да продължи така.
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
- RRSunknown
- Elder God
- RRSunknown
- Elder God
- RRSunknown
- Elder God
- RRSunknown
- Elder God
Неща от сорта на Basilisk,Techno Tengi,Slayers,Bleach,Naruto и други подобни тъпни. Само да уточня: До преди известно време нямах високоскоростен Нет и с аниме ме снабдяваше един познат така съм нямал възможност за кой знае какъв избор. Винаги като му кажа: Айде ве няма ли ми дръпнеш Cowboy Beebop-а че много го хвалят, да го видя и аз и той ми вика: Мани ги тия тъпни бе, дай щи дам новите епизоди на Наруто. Пък това че мен въоще не ме кефи Наруто е друг въпрос. Сега е доста по добре тегля си каквото си искам и определено искам да си наваксам някои добри заглавия.
Е, то на фона на Тенджо Тенге и Наруто, нищо чудно, че Death Note и FMA са ти се видяли като откровение свише.
Отделен въпрос е, че Slayers ги мача отвсякъде, по мое скормно мнение, но разни хора, разни идеали. Добре си се ориентирал към гледане на Cowboy Bebop.

Отделен въпрос е, че Slayers ги мача отвсякъде, по мое скормно мнение, но разни хора, разни идеали. Добре си се ориентирал към гледане на Cowboy Bebop.
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."