Едит: Опа, забравих, сряда вечерта съм зает. Явно без мен.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Nothing a beer can't fix, I hopeMoridin wrote:Аз съм малко болен (ПАК) и ще потвърдя следобяда дали ще идвам.
Пф, дано успея да стигна навреме, че е тегава София към 7...
Филмът ви свършва точно в девет. Тогава и ще ви чакам, на касите, оглеждайте се за засада.shayhiri wrote:Знам, че ви липсвам, ма вие докато се наканите, аз го вкарах два пъти още миналата седмица.И втория път, както стана въпрос, беше доста по-скучно от първия.
Иначе моа се вясна след това за обсъждането.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Users browsing this forum: Ahrefs [Bot] and 32 guests