DELgado wrote:Друг проблем им е че се разсейват прекалено лесно и не внимават в движението. Говоря от личен опит със сестра ми. Още изтръпвам на моменти в кола с нея, въпреки че има книжка от 6 години вече, а кара активно от 2 години.
Мдаааа... Валери, явно не си се возил с мен
Moridin wrote:Бая, уловката е, че човекът се опитва да паркира там, където НЯМА място, докато жена е напълно в състояние да направи същия (и много по-голям) зулум при ДВОЙНО по-широко местенце за паркиране, нал' ме разбираш ;р
Жоро, явно не си ме виждал мен да паркирам...

или леля ми, или купчина колежки от различните ми работни места, или... или просто за пореден път правиш поредните странни обобщения
Moridin wrote:бтв непособността на жените да паркират (особено назад) е научно доказан факт...
Ъм. Таковата. Дай да видя references. Сериозно, интересно ми е. Ако наистина е научно доказан факт, действително ще ми е интересно да се запозная с изследванията. А колкото до онова с метафората... ми извинявай, ама от няколко месеца насам съм останал с вчепатление, че тук от време на време се обсъждат сериозни теми със сериозен тон - и когато някой със сериозен тон ми говори за научни доказателства, първата ми реакция е... таковата... да го взема насериозно
Moridin wrote:така или иначе основният проблем с жените-шофьори не е некадърното паркиране (това е проблем на повечето шофьори, така или иначе)...
Аааа, това поне добре
Moridin wrote:...нито дори слабите способности за навременно ориентиране. ОСНОВНИЯТ ПРОБЛЕМ Е, ЧЕ ЖЕНИТЕ КАРАТ ВЛУДЯВАЩО БАВНО И ПРИЧИНЯВАТ НЕРВИ НА ВСИЧКИ УЧАСТНИЦИ В ДВИЖЕНИЕТО.
Което е причината за мнооого катастрофи. Нервите.
Ъм. Таковата. С това със жените, дето карали бааавно, също не съм съгласен - не съм съгласен да правиш такова голямо обобщение

Ако го правиш на базата на собствен опит, собствени наблюдения, е, според мен е горе-долу един и същи броят на жените, които карат баааавно, и жените, които карат
нервно - така че - според мен поне - няма такова нещо като "основният проблем на жените е, че карат бавно"
А според мен пък - по лични наблюдения - лично на мен доста повече нерви ми създават хора (не винаги успявам да определя дали са жени или мъже), които карат агресивно и не сигнализират за маневри, особено когато причината да не сигнализират е, че са започнали маневрата горе-долу в момента, в който са се сетили, че ще е добра идея да я направят. Не, не говоря за слабо ориентиране, говоря за каране тип такси или маршрутка, което съвсем не е ограничено до таксита и маршрутки

И, да, на мен наистина това ми създава много повече нерви, и според мен е много по-лошо от бавното каране, най-малкото защото създава ПРЯКА предпоставка за катастрофа.
И... мдам... гледах Shoot 'Em Up, вече знам как ще реагирам на такива нерваци с несигнализирани внезапни маневри по пътищата
Баааааааааа го и в off-topic-а... бе някой може ли да преименува тая тема на "неоправдани обобщения", че да е ясно за какво говорим в последните десетина-петнадесет страници?

Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.