Guild Wars - The War, The Guild, The Spam!

Всичко, което ви вълнува около голфа, бингото и стрип-покера...

Moderator: AlDim

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Wed Oct 24, 2007 12:07 pm

Ами Defend north Kryta province е ужасен и трябва хубаво парти от Temple of The Ages да тръгне. Ян и Гибли може би ще се присъединят, те също не са го правили куеста.

Другият The Days Dawn или там както се казва, не съм сигурна вече, където трябва да пазиш краля докато убива едни групи с титани е лесен. Сама го направих с герои. 1 ММ, 1 earth ele with wards и 1 протектор монк.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Thu Oct 25, 2007 9:56 am

Снощи превъртях GWEN :metal: Трите куеста от Against the Destroyers ги минах с едно и също парти за около час, като червея умря за 5мин. Повече ни затрудни един destroyer boss от предпоследния куест, който ни изби сичките, ама като се реснахме му видяхме сметката :lol: А финалния бос - The Great Destroyer беше доста лесен. Добре, че взех оня делдримор скил, който маха бърнинг :D Очаквах, че финалната част ще е доста по-трудна, пък то кво излезе. Абе като цяло съм доволен от експанжъна, особено земите на Charr ми напомниха за времето, когато започвах да я играя тази игра, най вече защото ми приличат на presearing :) Накрая си взех една зиилъс коса за дервишката ми, понеже в момента ползвам една, която Дима ми я даде на заем :lol:

K'RUL
Farmer

Post by K'RUL » Fri Oct 26, 2007 8:46 pm

Аз сащо :) Минах ги с едни добри пичове послдените 3 на Against the Destroyers, много бързо убихме The Great Destroyer и много се изкефих като камения Дракон си отвори окото по време на cinematic-a :D. Сега се радвам на новия ми армър(норн), целия 4ерен и сега сам без пукнат грош :lol:. Като цяло много ме израдва ГУЕН ама са имам да си правя доста Dungeons :)
His old enemies aren't sure whether they want to kill him, or talk to him and then kill him...

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Sat Oct 27, 2007 11:58 am

Ох, K'RUL, ти с какъв герой превъртя играта, че съвсем изключих :? (питам, за да си представя норнското армър сетче).
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

K'RUL
Farmer

Post by K'RUL » Sat Oct 27, 2007 12:22 pm

С еле. :)
His old enemies aren't sure whether they want to kill him, or talk to him and then kill him...

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Sat Oct 27, 2007 1:33 pm

Бтв, опитах току що Costume Brawl, жестоко е. Влиза се през NPC in Lion's Arch. Малко на Ра/АБ прилича.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Tue Oct 30, 2007 12:57 am

Много ми се иска да споделя, та ще ме извините за double постинга.

Днес играх първото си GvG с новата гилдия [Lord]. Хората бяха разбиращи :) към тоталната ми нуубщина и ... ме накараха да играя еле, lolz. Коцето игра с мен също, като монк. Което е най-изненадващото - спечелихме и двете игри, които започнахме. Умрях само веднъж ^^.

Преди това играхме малко Team Arena и там направихме няколко поредни победи (уви не стигнахме до 5 поредни, но пак беше добре).

В общи линии съм доволна, сега остава и да ме измислят като каква ще играя О_О еле ли, некро ли, Рт или асасин, изобщо... дълга и широка.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Tue Oct 30, 2007 9:53 am

Абе да ти кажа ти и Коцето много добре играхте, щом първата игра я взехме флоулес :P Пък аз, дето играех парагон за пръв път от около година насам също не се представих съвсем зле. Но като цяло станаха супер игри, особено последната, в която почти ни бяха изчистили базата от НПСта и въпреки това ги бихме на ВоД :) Евалата :lol:
Last edited by Delegat on Tue Oct 30, 2007 12:09 pm, edited 1 time in total.

thunder
Forsaken

Post by thunder » Tue Oct 30, 2007 10:29 am

Splinter weapon ftw втората :)

абе беше редно някакси да я вземем, при положение, че техния отбор имаше толкова Death penalty, a ние 10% Morale Boost, с няколко изключения (3, ако не се лъжа), които умряха по веднъж. Но беше тежко към края, пък и такова търчане...
Scalpel. Sponge. Magic Wand!

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Tue Oct 30, 2007 12:16 pm

:) Е, мене не ме спайкваха особено много, обаче сега се зачудих, абе Коце ти имаш парагон и ънлокнати скилове за него, що не си писал , че можеш да играеш и такъв :) или просто хич не ти се играе пара.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Tue Oct 30, 2007 12:25 pm

Абе по-добре да играе основно с монка за да задобрее :lol:

thunder
Forsaken

Post by thunder » Tue Oct 30, 2007 1:21 pm

ъъъъ, то някои знаят де, пък и вече стана ясно, но с Дима понапуснахме Shadowdance гилдията. Аз (а мисля и Дима), добавих всички членове във приятелския лист преди това. Та няма да загубим връзка :) Просто отидохме някъде, където има повече активни хора и можем бързо да се съберем за да правим нещо заедно (което нещо може да е дори ГвГ, като вчера).
Scalpel. Sponge. Magic Wand!

Yan
Site Admin

Post by Yan » Tue Oct 30, 2007 1:23 pm

Еми, живи и здрави...
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Oct 30, 2007 1:47 pm

Уф две седмици неам или време или нет или сили да джиткаам. :cry:. Ше си мине ивента покрай мене мака му. Утре ли беше деня H 8-)
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Tue Oct 30, 2007 1:59 pm

Утре е май денят, в който през 3 часа (не съм много сигурна де) ще се появява Лудият крал и ще трябва да следваш там заповедите му по време на 30 минутната 'церемония' / 'постановка', накрая дава шапка. Миналата година в Камадан е давало шапка на вещица, а в Лайънс Арк - тиква. Тази година не знам как ще е, ще видим де.

:) А колкото до friends листа - разбира се, че съм добавила всички, искам да играем заедно ако искате като влизате. Сменихме гилдията заради ПвП-то основно. За да съберем отбор за Team Arena and Heroes Ascend, както и евентуално за GvG. А и новата гилдия поразцъкват и ПвЕ, та правим и по някой дънджън/мисия на хард моуд и прочие и прочие.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around