Нямам никакво желание да разисквам този филм и все пак казват че като си споделил това което ти е на сърцето ти олеквало. Пък да видим.

Първо да кажа че този филм е може би филмът на 2004 година за мен, в смисъл че го чаках с най-голямо нетърпение, особенно след като видях страхотните ефекти на трейлъра. Виж ефектите се оказаха наистина добри, но не мога да кажа същото за филма.
***********СПОЙЛЕРИ*************
Оставате напълно малоумния сюжет и американската пропаганда. Но просто филмът към края вече съвсем се изчерпва. Отидоха в Ню Йорк постояха в библиотеката, дойде бащата и ги спаси. И това е, от цяла планета , добре да кажем от цяла Америка се предтсвя историята само на няколко човека. То знам че не би могло да е другиго, но все пак можеха поне да представят историята по мащабно и по трагично по някякъв начин и без да въвеждат хилдяи нови герои. Но кой да се грижи за това. За да стане един американски филм печеливш трябва да се спазват старите традиции, а именно да бъде сензационен, с впечатляващи ефекти и да има любовна история.
Вълците може би бяха най-добрата част от филма, особенно силно впечатление ми направиха. Също много силно начало, макар аз като запален маниак да бях прочел вече как започва...Хареса ми как играе оня актьор в ролята на Сам (името е доста шантаво, докато се науча да го произнасям - Jake Gyllenhaal).
************СПОЙЛЕРИ*************
Филмът много ме разочарова, единственото положително неще беше впечатлението което правеше. Защото когато излязох от салона имах чувството че и навън ще е студено, толкова се бях вйивял във филма. Но иначе не може и да става дума за стойностни качества. В сравнение с него трбябва д апризная че Денят на независимоста не къде- къде по-добър.