Beowulf
- tigermaster
- Elder God
Е, не знам. Значи, в този трейлър първоначално хората ми се видяха грозни. После пък невероятни. После пак грозни и пак невероятни. Видях обаче заявка за наистина хубав екшън, който ще е добре да се види. Хубаво, че го няма the false metal от предишния трейлър, който гледах.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
- BaYa
- Forsaken
Силикоооонови, Ал. Си-ли-кон!!!!AlDim wrote:Иначе основното й качество са месестите й джувки. Които мен и без това не ме дървят.
А на мен Беоулф ми изглежда на разярен теляк-гей, във въздържателен период. И единственият термин с който не визирам обида е гей!

Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
- Gunslinger
- Warmage
Пропусна да кажеш,че полувината време се разкарва полугол!BaYa wrote:А на мен Беоулф ми изглежда на разярен теляк-гей, във въздържателен период. И единственият термин с който не визирам обида е гей!
http://blogofidiots.wordpress.com/
http://tvseriesbg.com/
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'
X-Men Deadly Genesis е Decimation Tie In
http://tvseriesbg.com/
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'
X-Men Deadly Genesis е Decimation Tie In
- Moridin
- Global Moderator
Е какво от това, не се ли очаква?
Анджелина ли трябва да е Грендел? В смисъл аз с друг тип Грендел съм откърмен
Графиката наистина е доста грозна. Да се чуди човек защо изобщо са прихванали тоя абсурден подход, който са прихванали. Поне да беше нещо оригинално като Scanner Darkly/Renessaince, след като не могат да докарат Advent Children, ма така, както е, прилича на бета версия на Титан А.Е......
Анджелина ли трябва да е Грендел? В смисъл аз с друг тип Грендел съм откърмен

Графиката наистина е доста грозна. Да се чуди човек защо изобщо са прихванали тоя абсурден подход, който са прихванали. Поне да беше нещо оригинално като Scanner Darkly/Renessaince, след като не могат да докарат Advent Children, ма така, както е, прилича на бета версия на Титан А.Е......
This is it. Ground zero.
Наизуст/наинат говорите. Advent Children ряпа да яде. Онова е аниме. Това тука е риъллайф моушънкепчър за възрастни, за първи път в историята.
Last edited by shayhiri on Mon Oct 22, 2007 8:04 pm, edited 1 time in total.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Човече, съвсем сериозно, ти ДОБРЕ ли си? Като е аниме е по-зле така ли? Ако си в състояние да напишеш "ряпа да яде" значи толкова си го и гледал....Наизуст/наинат говорите. Advent Children ряпа да яде. Онова е аниме.
Качеството на анимацията в Беоулф е на светлинни години от СТАРОТО Файнъл Фентъзи, дори не е от Адвент Чилдрен....
Ще те цитирам след три седмици. Никола тук смята, че милиардите на Холивуд вървят 7-8 години след жълтурите - че и пак са на светлинни години.
Гледал съм Адвента заради визията ест. - за съжаление нямаше как на голям екран. Аниме в случая означва, че не се търси невижданата степен на реализъм в Беоулф (която така или иначе им е недостъпна).

Гледал съм Адвента заради визията ест. - за съжаление нямаше как на голям екран. Аниме в случая означва, че не се търси невижданата степен на реализъм в Беоулф (която така или иначе им е недостъпна).
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Но от друга страна красотата на анимацията по принцип въобще не е в пряка зависимост от степента на реализъм, така че who gives a fuck?
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
- BaYa
- Forsaken
Явно, за мен, теляците по дефиция са полуголи.Gunslinger wrote:Пропусна да кажеш,че полувината време се разкарва полугол!BaYa wrote:А на мен Беоулф ми изглежда на разярен теляк-гей, във въздържателен период. И единственият термин с който не визирам обида е гей!

А не полуоблечени, а?BaYa wrote:Явно, за мен, теляците по дефиция са полуголи.Gunslinger wrote:Пропусна да кажеш,че полувината време се разкарва полугол!BaYa wrote:А на мен Беоулф ми изглежда на разярен теляк-гей, във въздържателен период. И единственият термин с който не визирам обида е гей!![]()

Coquine,va!

The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
- BaYa
- Forsaken
Non! Non! Coquin, toi!!passer-by wrote:А не полуоблечени, а?BaYa wrote:Явно, за мен, теляците по дефиция са полуголи.Gunslinger wrote: Пропусна да кажеш,че полувината време се разкарва полугол!![]()
![]()
Coquine,va!

Поне се НАПРАВИ, че учиш японска филология, нямащо-какво-да-прави-човече....Японците НЕ СА много жълти, май ги бъркаш с едни други дето са малко повечко. По твърденията ти - стига си дрънкал за невиждана степен на реализъм и темподобни олифрении - нито си гледал филма, нито дявол. Поне да ти плащаше някой за тоновете псевдо-реклама, която пускаш...shayhiri wrote:Ще те цитирам след три седмици. Никола тук смята, че милиардите на Холивуд вървят 7-8 години след жълтурите - че и пак са на светлинни години.![]()
Видял си два трейлъра на кръст и двата смърдят до небесата.