Много ми стана тъжно, че трябваше по такъв начин да се казват подобни неща. Ние сме лоялни на Дъмбълдор и няма да го оставим. Има обаче фенове, които биха го направили за подобно нещо и мен това ме притесни като го научих.

Много ми стана тъжно, че трябваше по такъв начин да се казват подобни неща. Ние сме лоялни на Дъмбълдор и няма да го оставим. Има обаче фенове, които биха го направили за подобно нещо и мен това ме притесни като го научих.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Създателят на това клипче страда от несподелена любов към Хари Потър.shayhiri wrote:Наистина: http://youtube.com/watch?v=LMnaDcGrV3s Малък шедьовър - и поздрав за Алексис.
![]()
Мерси, че си се сетил за мен, но аз отдавна съм гледала всички слаш фанвидеота Ариел Линдт... и не само нейните. Даже някои по-забавни ги бях пуснала в спама.shayhiri wrote:Наистина: http://youtube.com/watch?v=LMnaDcGrV3s Малък шедьовър - и поздрав за Алексис.
![]()
Ян, мерси много.
По-скоро към Снейп, ако беше момче.tigermaster wrote:Създателят на това клипче страда от несподелена любов към Хари Потър.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Нищо от това го няма в книгите, така, че няма реално нанесена вреда, но точно в този свят се радвах, че няма такива неща.
а на мен ми е гадно...
Роулинг можеше да каже,че Дъмбълдор не се е замислял за любов или нещо такова но не и да се изразява по такъв начин...
Новината за ориентацията на Дъмбълдор няма да бъде публикувана никога там.Даниел Радклиф най-добър според вас
Author: Darth Sparhawk
Date: 21.10.2007
Даниел Радклиф според вас е най-добрият актьор за ролята на фентъзи герой, сочат резултатите от седмичната ни анкета. Дан, който изигра Хари Потър и в петте филма от поредицата досега, събра 32% от гласовете ви, което убедително го постави на първо място. Орландо Блум, който изгря с ролята на Леголас във "Властелинът на Пръстените" и циментира звездния си статус като Уил Търнър от "Карибски Пирати" е втори с 25%. Хейдън Кристенсен, който бе Анакин Скайуокър в Епизоди ІІ и ІІІ на "Междузвездни Войни" остана трети с 23%. 12% събра Ед Спийлърс за въплъщаването си в Ерагон, а 5 останаха за Уилям Моузли, участвал в "Хрониките на Нарния" като Питър Певънзи.
Това звучи по-скоро като класация "кой изглежда по-гей и едновременно с това е по-бездарен като актьор".tigermaster wrote:Новината за ориентацията на Дъмбълдор няма да бъде публикувана никога там.Даниел Радклиф най-добър според вас
Author: Darth Sparhawk
Date: 21.10.2007
Даниел Радклиф според вас е най-добрият актьор за ролята на фентъзи герой, сочат резултатите от седмичната ни анкета. Дан, който изигра Хари Потър и в петте филма от поредицата досега, събра 32% от гласовете ви, което убедително го постави на първо място. Орландо Блум, който изгря с ролята на Леголас във "Властелинът на Пръстените" и циментира звездния си статус като Уил Търнър от "Карибски Пирати" е втори с 25%. Хейдън Кристенсен, който бе Анакин Скайуокър в Епизоди ІІ и ІІІ на "Междузвездни Войни" остана трети с 23%. 12% събра Ед Спийлърс за въплъщаването си в Ерагон, а 5 останаха за Уилям Моузли, участвал в "Хрониките на Нарния" като Питър Певънзи.
Users browsing this forum: Google [Bot] and 1 guest