Formula 1
Moderator: Moridin
- BaYa
- Forsaken
Аз най-бих се накефила на: 1-Кими, 2-Фернадо, последен-Хамилтън. Но и на нова титла на Фернандо също бих се радвала. Сигурно понеже аз намирам че си я заслужава, макар да не е единственият. Но опредлелено Хамилтън - не. Той е един пикльо със страхотно много часове в симулатора.
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
- BaYa
- Forsaken
Муахахахахаха! Гледам как се разтреперват, да знаеш!!
Извинявам се - имах предвид генералната класация. Нямам против Кими да стане шампион, а и си го заслужава!! Стига да не е Хамилтън!!
Извинявам се - имах предвид генералната класация. Нямам против Кими да стане шампион, а и си го заслужава!! Стига да не е Хамилтън!!

Alanna wrote:И все пак съм безскрупулен виетнамски заек! Което ще рече, че... примерно мога да ги надера или ухапя. Или само да ги надера.

Аз съм си за Кими и Ферари, слабост са ми, какво да правя.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
- BaYa
- Forsaken
Мии, намери си друга по-правдоподобна!Elayne wrote: Аз съм си за Кими и Ферари, слабост са ми, какво да правя.

Преориентирай се!!

http://www.formula1central.com/... цитат
Маса: Някой много иска Хамилтън да побеждава
10 Октомври 2007
Пред журналисти на Diario AS, бразилецът е заявил:
Аз видях видео в интернет и няма съмнение, че Хамилтън трябваше да бъде наказан за внезапното си забавяне, което доведе до катастрофата между Фетел и Уебър.
И после добавя:
В продължение на много години имаше един пилот, който винаги се измъкваше сух от водата. Съдейки по всичко, някой много иска Хамилтън да побеждава.
Относно наказанието на Кубица:
Той беше от вътрешната страна на идеалната линия - на правилната траектория и нямаше никакво намерение да се удря в Люис. Аз не разбирам това наказание.
И като за десерт:
Срещу начина на каране на младежа са Уебър, Фетел, Алонсо, Глок, Ковалайнен, Хайдфелд, Култи, Фисикела, Трули, Маса и още няколко пилота. Сякаш думите на Алонсо звучат като камбанен звън.
Брифингите на пилотите са безмислица. Пристигаш и слушаш какво говорят Чарли и останалите. У двадесет и един пилота има собствено мнение, но Чарли е на друга позиция. И изобщо, как да разговаряш със стена?
Какво да кажа- златни му устата

Маса: Някой много иска Хамилтън да побеждава
10 Октомври 2007
Пред журналисти на Diario AS, бразилецът е заявил:
Аз видях видео в интернет и няма съмнение, че Хамилтън трябваше да бъде наказан за внезапното си забавяне, което доведе до катастрофата между Фетел и Уебър.
И после добавя:
В продължение на много години имаше един пилот, който винаги се измъкваше сух от водата. Съдейки по всичко, някой много иска Хамилтън да побеждава.
Относно наказанието на Кубица:
Той беше от вътрешната страна на идеалната линия - на правилната траектория и нямаше никакво намерение да се удря в Люис. Аз не разбирам това наказание.
И като за десерт:
Срещу начина на каране на младежа са Уебър, Фетел, Алонсо, Глок, Ковалайнен, Хайдфелд, Култи, Фисикела, Трули, Маса и още няколко пилота. Сякаш думите на Алонсо звучат като камбанен звън.
Брифингите на пилотите са безмислица. Пристигаш и слушаш какво говорят Чарли и останалите. У двадесет и един пилота има собствено мнение, но Чарли е на друга позиция. И изобщо, как да разговаряш със стена?
Какво да кажа- златни му устата

- BaYa
- Forsaken
Нещо от тоя род беше изпротестирал Алонсо, по адрес на Хамилтън.Seagrave wrote:И изобщо, как да разговаряш със стена?

В момента правим, с един приятел, списък с всичките "Улеснения" с които Хамилтън беше облагодетелстван тази година. Щом свършим, ще го преведа и ще ви го пусна. И ако сме изпуснали нещо, така можете да ни допълните/поправите.

Муахахаха
Няма такова състезание просто 

Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
Кими! Кими! Кими!
Това състезание почти ми докара инфаркт, но пък си струваше. Най-накрая възтържествува справедливостта и Кими е на върха! Много съм доволна, ако и да си изтормозих гласните струни.
Това състезание почти ми докара инфаркт, но пък си струваше. Най-накрая възтържествува справедливостта и Кими е на върха! Много съм доволна, ако и да си изтормозих гласните струни.
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
И аз:Кими,Кими,Кими:)Най-накрая!Просто е П илотът във Формула 1 от както се е появил.Една чудесна спортна вечер за мен!:)Фаворитите ми мачкат.Само снукърът ме разочарова...Рони би Мърфи
Кими е бетон,дано и другата година стане шампион.

-You might have a point here,mate.But I can't give it up..Do you wanna know why?
-Why??
-..Meet me in the pub in two minutes.
-Why??
-..Meet me in the pub in two minutes.