ЧРД, Марфе
Moderator: Moridin
Ок, нека е едно, ама да знаеш, че е само защото ме е грижа за линията ти, иначе нямаше да се дам така лесно
.

Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
- BaYa
- Forsaken
Ама, Гъбъл, тортата е за да може да черпи Марфата!Ghibli wrote:Честит рожден денДа си жива и здрава и много щастлива!
![]()
![]()
![]()
П.П. Бая, искам и аз от тази торта...

Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
ЧРД, да си жива и здрава! И да не ти се уморяват ръцете от размахването на резачката, а тя пък никога да не се притъпява!

The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
Ухаааааа, наизсипали се едни пожелания - лазерни резачки, котки всякакви, здравета и щастия, ресторанти и шефства, тва ясно, ко беше още... Ми, освен и аз да се разпиша. Пожелавам да стоиш начело на световната диктатура, която мноу ясно, че ти ще основеш. Така де, днес горд собственик на блог, утре диктатор. Ма обичан един такъв, лол! Поне ние си те бичкаме, а другите, нека си гризат тояги... ъм, така де, резачките, кат са непослушни. И зли. (злите не ти ги пожелавам, само за рязане може. С лазерната резачка.
Малииии, стана едно такова кърваво!
Това, щото тортата, която Бая предостави беше твърде романтична, а мен от романтиката донякъде ме избива на агресия. Така де, като гледам сърчицата и ягодките и бас ловя, че има вкус на шампанско, а аз мразя шампанско.
Нагушкана Марфа! Едно гуш имаш и от мен!
Едит: с няколко забравени смайлита!!!

Малииии, стана едно такова кърваво!
Това, щото тортата, която Бая предостави беше твърде романтична, а мен от романтиката донякъде ме избива на агресия. Така де, като гледам сърчицата и ягодките и бас ловя, че има вкус на шампанско, а аз мразя шампанско.
Нагушкана Марфа! Едно гуш имаш и от мен!
Едит: с няколко забравени смайлита!!!

(\ /)
(X.x)
(> <)
Reality is an obstacte to halllucination.
(X.x)
(> <)
Reality is an obstacte to halllucination.