На кино с компания :)

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
Locked
DELgado
Elder God

Post by DELgado » Wed Oct 17, 2007 3:39 pm

Е що в събота де. :cry: Нищо аз може в петък да отида. :mrgreen:

Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Wed Oct 17, 2007 3:41 pm

Ми... в петък и други гадове сме на работа до късно :?
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Wed Oct 17, 2007 3:43 pm

Roamer wrote:Ми... в петък и други гадове сме на работа до късно :?
:lol: :lol: :lol:
Аз пък събота съм на РД. :wink: А трябва и да мина стените и тавана с латекс в квартирата та няма да мога да джойна.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Wed Oct 17, 2007 4:45 pm

Изпреварили са ме! :shock:

Валка, ми айде петък от 19:50 в Мола тогава? Както и останалите, които не искат или не могат да чакат до събота (Зари?).
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Thu Oct 18, 2007 9:19 am

shayhiri wrote:Изпреварили са ме! :shock:

Валка, ми айде петък от 19:50 в Мола тогава? Както и останалите, които не искат или не могат да чакат до събота (Зари?).
Малко ми е късно ама ще видя. Утре ще кажа. :roll:

zhivik
Archmage

Post by zhivik » Sat Oct 20, 2007 11:48 am

Какво стана с уговорката за Shoot 'Em Up днес, между другото - среща на касите към 17:30?
This signature is not yet rated

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Sat Oct 20, 2007 11:50 am

Ами аз съм пас в крайна сметка поради липса на средства:(.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sat Oct 20, 2007 12:00 pm

Тъкмо го нахвалих. Абе, честно казано и на компа става, щото е евтин филм и му личи. (Но ако можете, вижте го на кино по-нататък. Екшънът, гърмялката и особено саундтракът са си за голям екран и набримчени тонколони. 8-) )
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Corwin
Archmage

Post by Corwin » Sat Oct 20, 2007 12:33 pm

zhivik wrote:Какво стана с уговорката за Shoot 'Em Up днес, между другото - среща на касите към 17:30?
Ок.
I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Thu Oct 25, 2007 2:38 pm

Желаещи за Извличане (Rendition) утре или в събота? :popcorn: :beer:
26 октомври 2007 (пт) 15:00, 17:20, 19:40, 22:00
27 октомври 2007 (сб) 12:40, 15:00, 17:20, 19:40, 22:00
Всички прожекции са ми удобни, без последната (и без първата в събота).

САЩ / Южна Африка, 2007, 120'
Режисьор: Гавин Худ · Сценарий: Кели Сейн · С: Джейк Гиленхал, Рийз Уидърспун, Мерил Стрийп, Омар Метуали, Игал Наор, Питър Сарсгард, Алън Аркин

Драма, със субтитри, английски

[www.renditionmovie.com]

Американската борба с тероризма включва и такава тайна практика, за която е измислен терминът rendition, използван за заглавие на поредната драма със суров политически контекст. Думата означава насилствено екстрадиране на заподозрян в тероризъм човек, който ЦРУ прибира в някоя своя база и го подлага на зловещи мъчения. Често този човек е невинен, но някой решава, че изглежда подозрително – защото например е с по-тъмна кожа и не се бръсне редовно. В Извличане такава жертва е химикът Ануор Ел-Ирахими, американец с египетски произход, който се озовава в една килия в Мароко да тестват издръжливостта му на болка и унижение, докато правителството прикрива всички следи за покушението. Бременната му американска съпруга с руси букли (Рийз Уидърспун) започва борба с бюрократичната машина, опитвайки се да го открие, а един още невинен и емоционално несигурен агент (Джейк Гиленхал) е принуден да стане свидетел на изтезанията. Освен тези основни линии в сюжета текат още няколко второстепенни истории – някои улавят промиването на мозъци в джихад, други ни вкарват в коридорите на ЦРУ, където командва желязната лейди Мерил Стрийп. Защото успява да покаже повече гледни точки, Извличане е сериозен и амбициозен филм, който взима зловещата американска политика и я превръща в човешка драма, за да стигне посланието до всеки обикновен човек. Самото послание обаче не успява да прозвучи силно – сякаш създателите на филма, тръгнали много смело в началото, са се уплашили по пътя и са омекотили удара, за да не обидят някого. Накрая дори остава под съмнение лошо ли е да се отвличат и измъчват хора, или може пък и да е полезно в някои случаи. Нека всеки да помисли.
The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля :)

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Thu Oct 25, 2007 3:31 pm

От много време мисля и смятам дали си заслужава да го гледам тоя - и накрая реших, че да. Най-малкото - на скапания октомврийски фон. Така че ще дойда (утре вечерта?). Обаче едва ли някой друг ще се навие.

:idea: Пробвам реклама за гледалите Кралството - същата материя, но без идиотщините. :roll:

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Thu Oct 25, 2007 3:33 pm

shayhiri wrote:От много време мисля и смятам дали си заслужава да го гледам тоя - и накрая реших, че да. Най-малкото - на скапания октомврийски фон. Така че ще дойда (утре вечерта?). Обаче едва ли някой друг ще се навие.
По-точно? 17,20 ч. доста повече ме устройва от 19,40ч.
The Best of Mozart

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Thu Oct 25, 2007 3:35 pm

Айде все пак 19,40ч, щото дори аз да мога на предишната. никой друг няма да може (работят хората). А все пак се надяваме да дойдат поне още няколко човека (Коруин, Живик и други от обичайните заподозрени :) ).

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Thu Oct 25, 2007 3:37 pm

shayhiri wrote:Айде все пак 19,40ч, щото дори аз да мога на предишната. никой друг няма да може (работят хората). А все пак се надяваме да дойдат поне още няколко човека.
Ами да направим така: ако има и други желаещи - от 19,40ч. Ако не - от 17,20 ч.

Ако проблемът е, че се работи до късно в петък - има варианти и за събота.

Мерак да има :mrgreen:
The Best of Mozart

zhivik
Archmage

Post by zhivik » Thu Oct 25, 2007 5:03 pm

Мен със сигурност не ме бройте за петък, нещо съм почнал да се разболявам. Евентуално може за събота, но не гарантирам нищо.
This signature is not yet rated