...

Walking Dead. Много хвален от феновете на зомбита.Amelia wrote:Иначе, дай ми пример за други комикси, в които артът е само черно и бяло.

Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
Само че го има и в "Списъкът на Шиндлер", а и, предполагам, в още доста филми. Иначе на "Син Сити" това му беше от големите плюсове, де, и много радваше.Amelia wrote:мрачен обезцветен филм с няколко искрящи изкуствено оцветени елемента в него. Мега яко!

[/off-topic]. А иначе Sin City си е много изпипано заглавие. Просто не бих казал, че усиленото вдъхновяване от Вазарели и други представители на опарт движението е признак, че някой се е скъсал да експериментира точно. Да, изисква се въображение и майсторство, за да подбереш от кого да крадеш и да го направиш добре - това съвсем сериозно го казвам - но не е апотеозът на зенита на върха на експерименталната мисъл.
 [/off-topic]. А иначе Sin City си е много изпипано заглавие. Просто не бих казал, че усиленото вдъхновяване от Вазарели и други представители на опарт движението е признак, че някой се е скъсал да експериментира точно. Да, изисква се въображение и майсторство, за да подбереш от кого да крадеш и да го направиш добре - това съвсем сериозно го казвам - но не е апотеозът на зенита на върха на експерименталната мисъл.
Само че това, което Родригес е направил от произведението на Милър, ми е трудно да го класирам като експеримент, понеже нещо твърде подобно Спилбърг е направил дванайсет години по-рано, макар че е търсел тотално различен ефект.Amelia wrote: В тоя ред на мисли, Вазарели или не, това, което Милър е направил с двата си цвята, Е експеримент, независимо от това колко грозно им се струва на някои хора, в случай че няма други такива комикси отпреди него. За което чакам включване от знаещите.
 Аз викам да почнем да ги издаваме на installments, поне да припечелим нещо...от чаршафосването...
  Аз викам да почнем да ги издаваме на installments, поне да припечелим нещо...от чаршафосването...  
  ). Винаги има за цел да остане неразбрано по категоричен начин (или да бъде тълкувано по твърде много различни начини).
 ). Винаги има за цел да остане неразбрано по категоричен начин (или да бъде тълкувано по твърде много различни начини).Users browsing this forum: No registered users and 0 guests