Sorry, ама това видео не показва гъботене!
Уви нямам камера, за да излезе хубаво, а и да не ви досаждам с прекалено дълго снимане, но тия сесии продължават по 15-20 минути всеки ден, с това конкретно одеалце. Не е ли сладък перверзника

Elayne wrote:Той е леко кастриран....
Moridin wrote:ОМФГ![]()
poor thing...
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Shaihiri, за несвален капак мога да изхвърля от къщи когато ми се пренасити обонянието! (Защото макар и да не се досещате, повечето пърти не е естетичен проблем!) Но ако когато ходя да си лягам в леглото ми има грамадна локва (буквално)! Не мога да изкарам юргана да се проветри без да е опикан (не само леко подпръснат)! И купът с праните дрехи има същата съдба, или пък ти изгори телевизора в поредната локва. Но все пак не искам да те изритам някъде, понеже си животно отгледано в къщи и си си част от семейството - кастрирам те; остро!shayhiri wrote:Извод: мъже, сваляйте капаците на тоалетните чинии, ако не искате да свършите като Ото.С какво са свързани нарушението и наказанието продължава да не ми е ясно, но е факт, че мадам майка ви е изключително толерантна.
![]()
Иначе историята е весело разказана.Какво правехте в Танжер, БаЙа?
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests