Баси, на колко малко се радва човек; стандартите тотално са се занижили.
Иначе, последните два пача бяха с големина от 17-18 гъби - ЦДПР трябва да влязат в учебниците как се прави ърли аксес маркетинг.
Играта скоро не ми е крашвала и уж са оправили прогреса при някои от куестовете - при мен на два от тях, или трябваше да върна няколко сейва назад (поне игрицата си помпи едно солидно количество аутосейвове), или да спра играта и да я пусна отново. И да, по-скъпите коли се управляват по-добре (хендлингът им е все така абен, де), но моторите май са най-удачния избор за личен превоз.
п.п. и защо клеченето все още не се е превърнало в i took an arrow to the knee меме :
- Spoiler: show
п.п.п.
Всъщност, подозирам, че CDPR сами са извадили играта си от стора, заради безумната refund политика на Сони, която на практика (почти) липсва - от Сони "връщаха" пари само, ако не си даунлоудвал играта. Мда, имаш приордър и прилоуд, но по някаква причина ще решиш, ми не, ще почакам да видя в какво състояние е игрицата (и то от някое друго място, а не от собственото ти копие на играта) и тогава ще я сваля, че да не се разправям със Сони после.
"Пичовете" просто много мразят да връщат пари.